Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:

Успех ќе биде ако силверашите научат зошто се користи панцир, а ти ќе им покажуваш како да фрлаат смоукови и флешеви :ROFLMAO:
Good point хахаха ако бе нека научат нешто, првин бомби нека научат да фрлаат пошо панцир коа ке научат како се купува нема после заборавање, а бомби брзо се забораваат :)

Smokes can win you a game. Ама глупи се, не разбираат.

Џабе ќе учат искрено, кога ќе им дојде читер со акаунт од 5 сата и ќе биде кантер Господ.
Пред да ме прашате, да, пак играв против Форест.
И официјално ја бришам играва.

CS GO e 5,50 e za deckoto sto barashe akaunt da kupi.....[DOUBLEPOST=1454874885][/DOUBLEPOST]
CS GO e 5,50 e za deckoto sto barashe akaunt da kupi.....

po cyka od ova, noz da mu se padni na prviot case opening i to e[DOUBLEPOST=1454875082][/DOUBLEPOST]
CS GO e 5,50 e za deckoto sto barashe akaunt da kupi.....[DOUBLEPOST=1454874885][/DOUBLEPOST]

po cyka od ova, noz da mu se padni na prviot case opening i to e
ULTRA CYKA CS complete - 5,74e
Gaben uste da ti se trija v'skut

Nekoj po high-skilled shto saka da se puca denoive? LEM-SMFC-GLOBAL.

Добро шо е со играва. Од MGE до GNM за една недела. Ме боле стап шо ранг сум али пола со овие шо се голд нова немаат гејм сенс ебаго или у превод 12 годишни деца. Па и бетер.

^ :pos:

Money spent, no well.

Иначе пред некој ден у еден ден кога беше еден ден ми беше најјакио ден у цела ЦС историја.
Пуштам ја првата, женски глас слушам. ИЗ НОТ ПОСИБИЛЕ и после сфатив дека треба малку посериозно да играм оти сигурно ќе е дрво па ќе изгубеме. Turns out, она е на смурф акаунт и они се 4ца примејд. Двојца играа цело време со пиштол, другите регуларно си играа. Победивме, на инферно тоа. Бев трет на крај. Шо не е лошо. Втора пуштам, па женско. Викам воа сигурно некое дете со различни хромозоми. Turns out, женско кое ни беше ќери цел меч. Штета шо малку знаеше англиски и глупо инфо даваше. Двојца веќе у конектор, она вика ту мид ту мид ту на мајка ти в дуп. На мираж овоа. Победивме на крај, про90 спреј н преј фтв. После кобл со четворујца френчменс. Смурфови и они. Е сеа, играме т сајд и овие држат цтрл и довлечкаа се некако до А и тоа беше една од најсмешните рунди у мојта цс компетитив кариера. Цело време играа со шитган и пиштолчиња и еднаш со ауто. At least they ain't tryhards yo. Ранг ап у МГ2 и нареден ден не мрднав(не) од 6 освоени рунди. Сфе читери со прифајр со вх со 1хит хс сфе и деранк. Тиебам игра.
Тое. gib skins.[DOUBLEPOST=1454528544][/DOUBLEPOST]Прочитајте или -реп!
Дечко ај жити се уживај си у твојот мг ранг и не замарај ;)
За потцетување само, немора да се замараш за ранк, едноставно ако си еден од горенаведените 3 ранкови значи си high tier, а ако се недостижни за тебе немора да значи дека јас се "замарам" за истиот ранк. Се гледаме на faceit....упс тоа не е за мг елитата.

Дечко ај жити се уживај си у твојот мг ранг и не замарај ;)
За потцетување само, немора да се замараш за ранк, едноставно ако си еден од горенаведените 3 ранкови значи си high tier, а ако се недостижни за тебе немора да значи дека јас се "замарам" за истиот ранк. Се гледаме на faceit....упс тоа не е за мг елитата.

Ој бе купи ми цигари. :pusigo:

fyi иам играно со дмг, 2ца лем и еден ле и само двујца беа подобри од мене. Погоди кој? дмг-то и ле-то. Вие другите не знаеја еден смоук асален да фрлат (муабето од пред некоја страна) така да ако мислеш дека ранго е мерило за осет у игра... :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom