Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
ne mi se davaat do tolku :)
Гледам 20 години си. Според некоја статистика на форумов, пари добиваш од твоите дома така да шес стотки не би требало да се проблем. Од друга страна па, има луѓе на форумов кои ја продават како гифт за 400 ама рачунај нема да имаш пристап до стим маркето од страна на цсго. :)

Заеби искачање надвор, коа на Dust секогаш е сончево и топло :) hahhhaah
hahah bash :D[DOUBLEPOST=1454683217][/DOUBLEPOST]Momci dajte nekoe mislenje ajde da stavime nekoj skin na csgo lounge :D
Global esports cupot e vo igra , za G2 protiv Astralis , astralis se favorit, ama so noivov sostav na g2 cisto sumnjam deka ke tepaat :D Scream vladee :D

Ставај против Ц9 и винвин си секако. Стиви е ептен како муа без глава, мислам дека есеа паг гледам. Нема искуство малио.

Ставај против Ц9 и винвин си секако. Стиви е ептен како муа без глава, мислам дека есеа паг гледам. Нема искуство малио.

da be i toa primetiv , LAN nekako mi e ko izguben kutriot :D

a poseduva strashen skill realno

Гледам 20 години си. Според некоја статистика на форумов, пари добиваш од твоите дома така да шес стотки не би требало да се проблем. Од друга страна па, има луѓе на форумов кои ја продават како гифт за 400 ама рачунај нема да имаш пристап до стим маркето од страна на цсго. :)
немора да зема пари од неговите, доволно е да отиде и да работи неколку дена, халф-тајм џоб, ќе има заштедено за себе и за нешто повеќе како што би си ја купил играта сам преку стим кога ќе ја начека на попуст, симпл.

Има ли некој шо продава акаунт со CS:GO кеј, гифт било како (кажете цена - по можност од Битола ако сте )
ако не сте од Битола дајте предлог како да платам..
Моментално цс го ти е на 50% офф, мој совет е да си креираш твој акаунт со твој меил и да си ја купиш... 5.5 евра се ништо. претпоставувам чим си полнолетен имаш и каритца... со виза електрон можеш да ја купиш... можеш и со пеипал... Ако ја земеш од туѓ акаунт можеш да налеташ на фрки.. патем... ако ја купиш од стеам ти се активира и маркетот и можеш да продаваш итеми...

Друго е соло, друго е тим, координација, осет на кој дека е на мапа, мајнд гејмс...
Popoleka malce sve si bara vreme,Shroud koga go zemaa od Manajdumas isto lajno bese.Ima mnogu potencijal vo stewie2k treba samo malce vreme da se vklopi vo timska igra i da nauci koja e negovata uloga u timot za da ne trca ko muva bez glava.Moe mislenje e uste minimum 4 meseci ke bide izguben

Popoleka malce sve si bara vreme,Shroud koga go zemaa od Manajdumas isto lajno bese.Ima mnogu potencijal vo stewie2k treba samo malce vreme da se vklopi vo timska igra i da nauci koja e negovata uloga u timot za da ne trca ko muva bez glava.Moe mislenje e uste minimum 4 meseci ke bide izguben

poveketo zdrven e od trema, so tek na vreme se gubi.., go sledam na twitch i gledam kako se ponasha koga e da recham "opusten" , sick persona e , aziec + csgo :D

Ајде еве ви една мала помош силверчиња другарчиња, прееска чепкав по bookmarks'оф на Google хром и науидов на една страна што одамна ми имаше помогнато за смокови и за поп-флешови а се вика http://sothatwemaybefree.com/ ѕирнете има многу да научите смокови што не сте ги знаеле

Ни у МГЕ не знаат за смоукови, флешови. Купат само бомба и толку. -_-

Ајде еве ви една мала помош силверчиња другарчиња, прееска чепкав по bookmarks'оф на Google хром и науидов на една страна што одамна ми имаше помогнато за смокови и за поп-флешови а се вика http://sothatwemaybefree.com/ ѕирнете има многу да научите смокови што не сте ги знаеле
:pos:

Успех ќе биде ако силверашите научат зошто се користи панцир, а ти ќе им покажуваш како да фрлаат смоукови и флешеви :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom