Исто, сите majors ги иам глеано па 0 дропсДругар од првиот major DH winter 2013 гледам само еден дроп ми има дадено, има луѓе ја немаат ни играта по три дропа им дава.... because fuck logic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто, сите majors ги иам глеано па 0 дропсДругар од првиот major DH winter 2013 гледам само еден дроп ми има дадено, има луѓе ја немаат ни играта по три дропа им дава.... because fuck logic
3 Cobble da padnat ne se lutamНареден Дримхак е ваш. Три Даст2 ќе ви паднат.
Патем, ако некој има клучеви и не сака да ги искористи, да му ги купам?
Мене 3 во 1 денМене дo сегa нa 3 пoследoвaтелни Major турнири ми дaвa кутијa. Сегa земaв oд Overpass, јa прoдaдoв 14 еврa, a нa другaрoв му дрoпнa 2 зa 2 денa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Трејдинг кард за да ти се падне мора да имаш дадено некој денар. Гифтната ти е ЦС?Мене 3 во 1 денА до пред ова ништо, trading card ми се немаше паднато
![]()
Не бе, ја имам купено на sale.. Можда и затоа :-\Трејдинг кард за да ти се падне мора да имаш дадено некој денар. Гифтната ти е ЦС?
И ја ја купив на сејл и после играњето гледам карти викам шокур е ова сеа. Гледам идат по 7 центи. ФАК ЈЕА, gon meik me sum money. Продадам ги, после некое време сфанам за шо служат, зеам купам пет пакетчиња и Global Sentinel, I bow. Сеа за некој ден ќе земам и Foil Badge.Не бе, ја имам купено на sale.. Можда и затоа :-\
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Патем, ако некој има клучеви и не сака да ги искористи, да му ги купам?
Како дропа ? Не ми е јасно ова малку, може појаснување ?Мене дo сегa нa 3 пoследoвaтелни Major турнири ми дaвa кутијa. Сегa земaв oд Overpass, јa прoдaдoв 14 еврa, a нa другaрoв му дрoпнa 2 зa 2 денa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Како дропа ? Не ми е јасно ова малку, може појаснување ?
фала, не сум знаел1. Профилот на Twitch.tv го поврзуваш со профилот на Steam (се прави во сетинзите на Twitch)
2. Гледаш стрим ИЛИ од кантер ИЛИ директ на твич (не е битно дали од мобилен, лаптоп, РС, битно со поврзаниот акаунт)
3. Се надеваш на дроп![]()