Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Другар од првиот major DH winter 2013 гледам само еден дроп ми има дадено, има луѓе ја немаат ни играта по три дропа им дава.... because fuck logic
Исто, сите majors ги иам глеано па 0 дропс

Нареден Дримхак е ваш. Три Даст2 ќе ви паднат. :D

Патем, ако некој има клучеви и не сака да ги искористи, да му ги купам?

Мене дo сегa нa 3 пoследoвaтелни Major турнири ми дaвa кутијa. Сегa земaв oд Overpass, јa прoдaдoв 14 еврa, a нa другaрoв му дрoпнa 2 зa 2 денa :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Мене дo сегa нa 3 пoследoвaтелни Major турнири ми дaвa кутијa. Сегa земaв oд Overpass, јa прoдaдoв 14 еврa, a нa другaрoв му дрoпнa 2 зa 2 денa :)

Мене 3 во 1 ден :D А до пред ова ништо, trading card ми се немаше паднато :D

Мене 3 во 1 ден :D А до пред ова ништо, trading card ми се немаше паднато :D
Трејдинг кард за да ти се падне мора да имаш дадено некој денар. Гифтната ти е ЦС?

Не бе, ја имам купено на sale.. Можда и затоа :-\

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
И ја ја купив на сејл и после играњето гледам карти викам шокур е ова сеа. Гледам идат по 7 центи. ФАК ЈЕА, gon meik me sum money. Продадам ги, после некое време сфанам за шо служат, зеам купам пет пакетчиња и Global Sentinel, I bow. Сеа за некој ден ќе земам и Foil Badge.

Патем, ако некој има клучеви и не сака да ги искористи, да му ги купам?

Другар мој е во тој бизнис со клучеви ако си заинтересиран прати ми пм.Ез е идеш кај него пред зграда му даваш кеш со таблет ти префрла клучеви и дон деал

Тоа океј, а кога е втора рунда и кога праве факин сејв на мп7 Vs. 3ца? Држеш на *копчето за микрофон* и пцуваш до осумнаесто колено.

Како дропа ? Не ми е јасно ова малку, може појаснување ?

Како дропа ? Не ми е јасно ова малку, може појаснување ?

1. Профилот на Twitch.tv го поврзуваш со профилот на Steam (се прави во сетинзите на Twitch)
2. Гледаш стрим ИЛИ од кантер ИЛИ директ на твич (не е битно дали од мобилен, лаптоп, РС, битно со поврзаниот акаунт)
3. Се надеваш на дроп :)

1. Профилот на Twitch.tv го поврзуваш со профилот на Steam (се прави во сетинзите на Twitch)
2. Гледаш стрим ИЛИ од кантер ИЛИ директ на твич (не е битно дали од мобилен, лаптоп, РС, битно со поврзаниот акаунт)
3. Се надеваш на дроп :)
фала, не сум знаел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom