Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Ви падна сувенирче? :д

Ја лапав train, отворив го и Souvenir Dual Berettas | Colony FT,
This item commemorates ESL One Cologne 2015 CS:GO Championship.

It was dropped during the Quarterfinal match between Fnatic and Luminosity Gaming, and autographed by Marcelo David who was the most valuable player in that round.

Sticker: coldzera (Gold) | Cologne 2015, Fnatic (Gold) | Cologne 2015, ESL (Gold) | Cologne 2015, Luminosity Gaming (Gold) | Cologne 2015.

Се разбира некој од флоат валуе, да ми каже колку пари вреди мојот итем повеќе од маркет?

Capture.PNG
Две отворив (Mirage и Inferno), Cobblestone ќе се шитка :D
SSG Tropical storm со стикери од CLG, EBATTLE, JDM и Esl Cologne (3,75 евра
Mag 7 Sand Dune со стикери од Snax, VP, Nip i Esl Cologne (0,19 евра :'( )

дај бе нека се најде некој тим да ги тепа фнатик ми се смачи од нив...

10EF5C2D04EDF3CECBBB120258CBD81AE7203BE8

Фала ESL за пакетчево. <3

Ептен ме копка дали да го отворам сеа или да чувам да му се покаче цената малку.

Фала ESL за пакетчево. <3

Ептен ме копка дали да го отворам сеа или да чувам да му се покаче цената малку.
Чувај го, за некој месец ќе идат по 80-100 евра. А дека ќе добиш Dragon Lore или M4A1-s Knight малце потешко.. :D

Чувај го, за некој месец ќе идат по 80-100 евра. А дека ќе добиш Dragon Lore или M4A1-s Knight малце потешко.. :D

Onaa makedonska netrpelivost i inat me tera da go otvoram ushte vecher mme.
No kirilitsa atm.

Дечки како да средам резолуција на играва?
Коа ја пуштам ми иде black screen и ми вика дека мониторот не ми ја поддржува резолуцијата.. Кој кур?

Дечки како да средам резолуција на играва?
Коа ја пуштам ми иде black screen и ми вика дека мониторот не ми ја поддржува резолуцијата.. Кој кур?

Steam - CS:GO - Properties - Set Launch Options - -novid -w 1920 -h 1080

-novid го исклучува интрото, а другово ти е резолуција, мести си колку сакаш.

11IbTlT.png

Онва е новото „еден и двојца со кандило“? :D

Ама на турниров која ситуација беше, умрев од смеење :D
Многу повеќе очекував од Енви..

Абе ае 4 дена нон стоп стримот уклучен барем 1 дроп, и онака сите бетс отидоа ( VIRTUS THROW )

Абе ае 4 дена нон стоп стримот уклучен барем 1 дроп, и онака сите бетс отидоа ( VIRTUS THROW )
Другар од првиот major DH winter 2013 гледам само еден дроп ми има дадено, има луѓе ја немаат ни играта по три дропа им дава.... because fuck logic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom