Многу лош пристап имаш што споредуваш ММ ранкови со Фејсит, Есеа... и др. Иначе фејсит фрееКој го правдаше фејсит од тука?
Пуштив сабајле да видам шо чудо е. Првата ја победивме 16-3, ја капитен. Сите 5 души комуникација на ниво, џоа Гет_Рајт на стрим да го гледам. У тимот бевме МГЕ, ЛЕМ, Суприм, ГН3 и последниот не кажа. Викам еј јако ова бе и ај уште една. Ми дава не знам какви слепци, пишувам ја инферно не, он ми вика „океј, ајл трај“. Играме трејн, 5в2 со ножовите и губеме. Еден руски слепец „омг нуб тим гг“. Губеме прва рунда и оде дисконект. И за кој кур да играм кога сам со себе си зборам, а другите ќутат?
Исти гомна се секаде ако идеш солоQ.
И двете се бесплатни? Шо не треба да споредувам?Многу лош пристап имаш што споредуваш ММ ранкови со Фејсит, Есеа... и др. Иначе фејсит фрееод мене. Есеа е права ствар.
![]()
Мм ранковите се ставени само за јачање его.. и воопшто кога некој ќе почне да дискутира за тоа кој каков ранк имал ми се повраќа, поготово на пуг. Порано се знаеше на 1.6 немаше ни ранк ни бутур, или те бива или чорба. Луѓево премногу се замараат за своите ранкови, и тоа води кон флејамнје и токсиди... Имаш пишано дека си играл фејсит со микс ранкови, што многу често се случува и у Мм, само на фејсит тоа не го гледаш и подобро е така... Помалце замарање за ранкови повќе посветеност на играта = профи.И двете се бесплатни? Шо не треба да споредувам?
all about that cashESEA on Steam Сега можете да си плаќате сабскрипшен преку стеам валет, навали народе...
They even accept silvers ! GG.
Caution: .bitcoinMiner. inc.
Само за его или се напраени според елото кое си го праеш уз играње? Завршие партија, даде ми exp и гасам од конзола. Прајм е раат, али кога плескам нон-прајм е ужас. And by uzhas, I mean it. Симнам после демото и фино лепо гледаш дека топ фрагерот цело време те гледа на икс реј, ни држе некој агол ни стрејфпик ни ништо.Мм ранковите се ставени само за јачање его.. и воопшто кога некој ќе почне да дискутира за тоа кој каков ранк имал ми се повраќа, поготово на пуг. Порано се знаеше на 1.6 немаше ни ранк ни бутур, или те бива или чорба. Луѓево премногу се замараат за своите ранкови, и тоа води кон флејамнје и токсиди... Имаш пишано дека си играл фејсит со микс ранкови, што многу често се случува и у Мм, само на фејсит тоа не го гледаш и подобро е така... Помалце замарање за ранкови повќе посветеност на играта = профи.
Едино некој ако сака игра некоја па да му ја купеш и дадеш како гифт, а он тебе пари у рл. Или купи некој скин и продај го за ќеш.Во петокот ми дропнаа две кутии од есл цббле и мираж мислам, и ги продадов одма. Има брз начин да подигнам пари од стим, или да ги ставам на коцка директно?
Постои начин за вадење пари од стим, ама провизии ќе те утепаат... Ставање на коцка ти е најглупа работа. поз.Во петокот ми дропнаа две кутии од есл цббле и мираж мислам, и ги продадов одма. Има брз начин да подигнам пари од стим, или да ги ставам на коцка директно?