Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Заебите сервери, детмеч. Дајте компетитив да изиграме...

Голд Нова 3 и ваљда ќе фанам Голд Нова Мастер уште 2-3 партии ако не ми се погоде некое 12 годишно СУКА БЉЕТ ИДИ НАХУИ РАШ ЛОНГ РАШ ЛОНГ АВЕПЕ НАМАЈКАТИВДУ*П! Ако има некој приближно на ГН3 нека пинга за компетитив.

I ja sum za competitive ama da soberam pari prvo za kukjiste oti na tosterov od laptop nemozam da igram so 10 fps..

graphic.png

Ја кежуал си пукам :)

add na steam - arrow,слика со една женска :D иначе воа пољациве и турциве родени губитници,еден асален нема жими се

350+ саати имам, неам играно одамна јер умре пц-то, сеа се средив со пц И ТРЕБА ДА КРЕВАМ ДО РАНК 3 ЗА ДА МОЖАМ COMPETITIVE. FML

sega pukam samo dm, da kupam sluslaki pa ke pucam competitive koj saka neka me add
rank : legendary eagle

30AFDEBC4D6DD2E8027DE59520C588BB488B9200
само прво полувреме :D[DOUBLEPOST=1439212703][/DOUBLEPOST]
arrow currently has 0 items in their inventory.
изгледа така дава оти треба да поминат 30 дена откако сум ја купил играта или така нешто,така ми пишуваше коа сакав да продавам :D иначе иам 3 скина (Nova predator,mp9 sand dashed и SG 553 Waves performed) и 4 кутии (Operation phoenix 2x,Chroma 2 i Chroma)
Edit: Така ти давало оти invertory ми било ставено friends only,чепкав сеа и изменив public да е :D

Последно уредено:
Ja sum ticklah/ticklahmk, taka me barajte, ama ako me addnete pisete koi ste zasto ne prifakam lugje so ne gi znam :D
Ke ve adnam jas ovde sto ste ostavile pa ke pukame koga ke se sobereme :)
76561198144910309.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom