Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо, слабо :D
Македонски немаме ниту еден ГО сервер.
Српски има неколку, ама на некои што пробав неможев да влезам, ваљда дека сум од стим, а тие се нонстим сервери.
http://www.gametracker.com/search/csgo/RS/?

Случајно се пуштив на српски сервер да проверам пингот и ова се случи :cool:

tqtvnpf.jpg

плчеа ко мали деца дека сум бил хакер .. ама срекја имаше админ па ги закјути

Продавам Steam акаунт со 2 игри cs go (ранк Nova Master :D) и Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms.р
Повеќе информации во пп.

Имам проблем со CS GO, нон стоп имам лаг во играта, дури и на понизок пинг (20-30). FPS-то секогаш ми се движат помеѓу 200 и 300. Што би можело да биде проблемот?

Имам проблем со CS GO, нон стоп имам лаг во играта, дури и на понизок пинг (20-30). FPS-то секогаш ми се движат помеѓу 200 и 300. Што би можело да биде проблемот?
1. Дали си на ПЦ или лаптоп?
2. Ако си на лаптоп дали играш на батерија?
3. Има проблеми со вифи низ форумиве, обично им решава директно коа ќе поврзат кабел за нет,
4. Исто има проблеми со Радеон графички, ама незнам нешто повеќе за ова
5. Дали проба:
- Verify Game Cache (Library - десен клик на играта - Properties - Local Files - Verify нешто пишува после тоа)
- Reinstall
6. Дали имаш нешто у позадина пуштено?
- На некои им помага да го исклучат Windows Aero Theme и да одат со Classic

На РС играм, пробав се од горе наведеното, најверојатно е до тоа што користам нет преку Wi Fi. Ти благодарам многу на помошта. :)

Прејака игра, 10/10. Потполнети сите недостатоци од 1.6,одлична графика,нема багови,има некои нови работи како молотов коктел,m4a4,ранкови,good job Valve. Way better од 1.6 иако 1.6-ката ја играв 6-7 години и ми недостасува.

Како не е, само да имаш убав компјутер што ќе вади стабилно и добро ФПС и од мерак да пукаш. Многу е средена, а во последно време се помалце и помалце читери среќавам на серверите на Валве на competitive. Ја да соберам пари и купувам компјутер и почнувам хардкор да играм да качам солиден ранк, се мачам на лаптоп со интелхд3000...

Ја брат сеуште не сум нашол добар сервер за пукање. Играм компетитив :D
Нема спас од руси :D

Се напињам дечиња си брбљаат на тим спик не можеш да играш. Се утепав барајќи никако наш сервер да најдам, а стварно не знам зошто нема. 1.6 имаме еден куп, ова нигде.

И да најдете наш сервер, нема да е за Competative туку ќе биде срање ко на 1.6 - трчи пукај.
Таман си е вака, што му фали.

Се напињам дечиња си брбљаат на тим спик не можеш да играш. Се утепав барајќи никако наш сервер да најдам, а стварно не знам зошто нема. 1.6 имаме еден куп, ова нигде.
Абе исклучи го тоа, ја така си правам, и си уживам дур си играм. Не комуницирам со нив, напињаат. Само си стави слушалки на компетитив и ќе знаеш од кај ти иде, нема потреба он инфо да ти дава. Досадни се.

Шо знам мене по кул ми е детмеч пошо ретко начекувам сервер со нормален број на луѓе, а и пуцам у брзање дали пред или после работа. Влези испуцај и ајт :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom