Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не сте свесни какво мачење е да ја играш играва на 30-40 фпс. Ми се плаче зошто немам добра конфигурација, плус играм на лаптоп, преубава е играва. И многу се смеам со руси коа играм на микрофон многу глупости прават, углавном сум задоволен од луѓето шо играат, ваљда дека играм ЛоЛ кај што луѓето се многу терсене.

Не сте свесни какво мачење е да ја играш играва на 30-40 фпс. Ми се плаче зошто немам добра конфигурација, плус играм на лаптоп, преубава е играва. И многу се смеам со руси коа играм на микрофон многу глупости прават, углавном сум задоволен од луѓето шо играат, ваљда дека играм ЛоЛ кај што луѓето се многу терсене.
ја неам кујзнае што пц иде некако на најниско 100 фпс, стигнав до последниот силвер ранк ама и јас па се мачам имам само слушалки а немам микрофон :) на стим сум baburizzz@ ако сака нека ме адд некој да попукаме

Ја голд 4 сум сеа, али мачно е кога ќе влезам во смоук, у минус ми иде фпс :D

Многу ми е јасно какво мачење е, ама се надевам дека некој ден и тебе ќе ти се види господ, ко мене, да отидеш од 20-40 на 150-200 :D
е сеа уште еден 120Hz ми фали, и супер :D

Имате ли некои добри deathmatch сервери, оти овие што ги бара само само дд2 вртат -.-
И некои паблик исто за заебанција, српски/македонски, ме фаќа некоја носталгија кога си пукавме порано на Max Public сервери, или КГБ :D

Имате ли некои добри deathmatch сервери, оти овие што ги бара само само дд2 вртат -.-
И некои паблик исто за заебанција, српски/македонски, ме фаќа некоја носталгија кога си пукавме порано на Max Public сервери, или КГБ :D
Слабо, само дд2 :D
Иам еден на инферно, али pistols only. Друго имам Арена ако некој игра :D

Слабо, само дд2 :D
Иам еден на инферно, али pistols only. Друго имам Арена ако некој игра :D
Слабо, слабо :D
Македонски немаме ниту еден ГО сервер.
Српски има неколку, ама на некои што пробав неможев да влезам, ваљда дека сум од стим, а тие се нонстим сервери.
http://www.gametracker.com/search/csgo/RS/?

Официјален DeathMatch (Free for All) сервер на Titan - 128 Tick.

77.111.205.215:27015

Пред некој ден KennyS го начекав на серверов, али сите се профи тука.

Ахх, ама FFA :/
се напнувам малце на тие :D

Ја Паша го начекав сега пред малце. :giggle:

...

23wjqbn.jpg

1367453806128.jpg

Абе дечки како да наместам 800х600 резолуција на 21 инчи монитор? Пробувам преку video settings во самата игра на 4:3 и пак се појавува на цел екран на widescreen и ептен е грдо, сакам од страна да си имам оние црни и 800х600 резолуција. Никако неможам да се навикнам да играм на 1440х900 widescreen, чудно ми е.

Абе дечки како да наместам 800х600 резолуција на 21 инчи монитор? Пробувам преку video settings во самата игра на 4:3 и пак се појавува на цел екран на widescreen и ептен е грдо, сакам од страна да си имам оние црни и 800х600 резолуција. Никако неможам да се навикнам да играм на 1440х900 widescreen, чудно ми е.
Пробај ова? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom