Core 2 Duo vs AMD 64x2

• Креатор на темата Креатор на темата Str.No 8
  • Време на започнување Време на започнување
туууууууу 600 евра.
За тие пари од тука ќе земеш авион.
рам џабе 8, графичката DDR II или DDR III ? GTS е подобра од GT, а и од двете (фанав рима :)) 8800.

Остај тоа, шо па од Германија ?
Eeeeh sega i ti avion,mnogu moi kolegi zemaa LAP TOP od kaj nas i site imaat nekoi problemi,izgleda avionite ne letaat kaj nas kako shto treba :pos2::pos2::pos2:

Оооу ти стварно си се изгорел другар :)
Јас земав Core 2 Quad Q6600, 2gb 800mhz ram, p35 motherboard, 450gb hdd, NVidia 9800gtx+ superclocked со ок напојување и солидно куќиште за околу 550-600 еура

Јас земав Core 2 Quad Q6600, 2gb 800mhz ram, p35 motherboard, 450gb hdd, NVidia 9800gtx+ superclocked со ок напојување и солидно куќиште за околу 550-600 еура
Se dobro ama togash taa beshe cenata,sega taa konfuguracija samo so 500 GB HDD e 399€,cenite se menuvaat... Posle edna godina ke izlezat procesori so 8 jadra pa pak ke se podnovam a veruvam i ti ke zemesh nov PC :helou:

Se dobro ama togash taa beshe cenata,sega taa konfuguracija samo so 500 GB HDD e 399€,cenite se menuvaat... Posle edna godina ke izlezat procesori so 8 jadra pa pak ke se podnovam a veruvam i ti ke zemesh nov PC :helou:

Добро и јас го земав пред 2 месеци некаде само сега графичката ми стигна. Не планирам во наредните 4 години да менувам компјутер, нема да има никаква потреба, само во иднина појако напојување и оверклок :)

Добро и јас го земав пред 2 месеци некаде само сега графичката ми стигна. Не планирам во наредните 4 години да менувам компјутер, нема да има никаква потреба, само во иднина појако напојување и оверклок :)
Napojuvanjeto mi e 600W taka da mozhe samo procesorot da go smenam a mozhe i edna grafichka 9800 ama nemam potreba bidejki ne igram igri,nemam vreme a bi sakal :toe:

Е од кај го зема бе за овие пари..?!?

И мене ме интересира од кај го зеде и што цени ти дадоа, за секоја компонента.

Епа графичката ја земав 210 долари и месец ипол молење мајка ми да ја земе во куфер, останатите делови од Digit, не знам точна цена на компоненти посебно искрено зошто и нешто попуст имав али не мн голем.

Не гледајте вкупната цена. Посебно да ги купувате деловите поефтино ке ви излезе.

Eeeeh sega i ti avion,mnogu moi kolegi zemaa LAP TOP od kaj nas i site imaat nekoi problemi,izgleda avionite ne letaat kaj nas kako shto treba :pos2::pos2::pos2:

Остави ти лап топ, таму ја плаќаш мобилноста. Половина од цената е за тоа, е не за деловите. Зборував за декстоп компјутер. Спореди лап топ од 40 000 со декстоп компјутер од 30 000 (лцд 10 000, таман иста цена). :helou:

Да си земал P43 матична и да оверклокуваш арно, ама на P35 си ограничен на FSB 1333, а можеш со оверклокување да одиш над 1600 ама ништо, те кине матичната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom