Core 2 Duo vs AMD 64x2

• Креатор на темата Креатор на темата Str.No 8
  • Време на започнување Време на започнување
И 2 години после официалниот старт на продажбата, fanboy-ците уште гласат за AMD Athlon. :pos2:

Абе процесорот не е трактор па да го слушаш како работи?
Da,ne e traktor ama ventilatorot ako e MADE IN CHINA ke raboti kako buldozher a ne kako traktor :pos2::pos2:.Na stariot imav Pentium 4 pa se rasturashe...

Da,ne e traktor ama ventilatorot ako e MADE IN CHINA ke raboti kako buldozher a ne kako traktor :pos2::pos2:.Na stariot imav Pentium 4 pa se rasturashe...

Абе процесорот врска си нема со тоа дали ќе брчи, лупа, тресе..... Бучавата ја праи вентилаторот алоо.

Абе процесорот врска си нема со тоа дали ќе брчи, лупа, тресе..... Бучавата ја праи вентилаторот алоо.
Aloooo,chitaj podobro: ama ventilatorot ako e MADE IN CHINA ke raboti kako buldozher a ne kako traktor...

За ова ти пишав дека е до кулерот, не до процесорот.

За ова ти пишав дека е до кулерот, не до процесорот.
Znam,ne sum do tolku bos za kompjuteri plus toa mojot nov PC go kupiv vo Germanija preku EBAY ama ne se zaebav,se e top a izborot na procesorot bese moj AMD X2 pa shto saka neka bide.Pozdrav

Кога го зема? Годинава?
Da,pred 4 meseca go zemav a zamisli sega e 100€ poeftin ama dobro projdov na granica,ne mi zemaa carina,kako poloven go prijaviv.Mislam deka pogore napishav koja konfiguracija e ama se mislam dali da mu stavam VISTA,imam 2 pati povekje od kolku shto bara VISTA-ta?

Омг, ти немаш акл. Зошто си зел AMD? Intel Core 2 се најдобрите процесори моментално и новите Nehalem, поточно Core i7 ке ги надминат перформансите на Core 2. Се очекува кон крајтот на оваа/почетокот на 09 да излезат за desktop.

Омг, ти немаш акл. Зошто си зел AMD? Intel Core 2 се најдобрите процесори моментално и новите Nehalem, поточно Core i7 ке ги надминат перформансите на Core 2. Се очекува кон крајтот на оваа/почетокот на 09 да излезат за desktop.

Абе ајде...

Jas sum zadovolen od toa shto go nudi AMD X2 i mislam deka ne plativ mnogu,eve shto zemav za 600€:
AMD-X2-6400
8GB RAM
750GB HDD
Graficka GeForce8600GT 512 MB

Jas sum zadovolen od toa shto go nudi AMD X2 i mislam deka ne plativ mnogu,eve shto zemav za 600€:
AMD-X2-6400
8GB RAM
750GB HDD

туууууууу 600 евра.
За тие пари од тука ќе земеш авион.
рам џабе 8, графичката DDR II или DDR III ? GTS е подобра од GT, а и од двете (фанав рима :)) 8800.

Остај тоа, шо па од Германија ?

AMD-X2-6400
8GB RAM
750GB HDD

Си се заебуел, ама скроз :)

Ако во германија 600 евра ти се малку, онака, џепарлак...... ма пак си се заебал :pos:

A ова 8GB RAM си ги стаил САМО за да кажеш, ЕЈ, АБЕ ЈА ИМАМ 8GB RAM, за ништо друго, буквално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom