Converse All Star - приказната за легендарните "старки"

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ljubov moja..
Prvo se zacapav vo visoki teget, gi nosev dodeka dupki ne im se napraija more i koga im se napraija so teget corapi gi nosev za da ne se primetuva..pobogu:pos:
Posle sledea kremovi i na tie masta im ja izvadiv ama mama gi shibnala u mashina so nesto plavo pa dobija nekoja uzasna sina nakaj zelena boja, ama pak si gi sakav! A sto pati i imav kazano deka ne sakam pereni, cisti starki ama oj razberi se de:toe:
I sega im udriv merak na niski cokoladni bez vrvcinja, epten keifski:vozbud:

Da najdam kaj gi ima sega bi gi kupil,bea hit pred 20 godini!
Ги имало, ги има и ќе ги има!!!
Во продавницата во ГТЦ.

Во последно време сум во дилема какви патики да купам, ама ми мириса на Конверс, а со темава и на старки почнува да ми мириса :) Ако купам веднаш пишувам и на оваа тема.

абе у тетовово не моем да најдем. знае некој кј има? (ако има уопште)
иначе бев летоска у ск у ГТЦ и немаше ни број ни модел и ми рекоја да идем у август ќе донеселе :uvo:

Ги обожавам патикиве.Сите патики што ги имам ми се од конверс.За некој месец ќе ми пуштат од Америка аххх едвај чекам:pipi:

мн сакам конверски ама у струмица тешко да најдам да купам. Марка си е марка :)

Ги обожавам стартките и не би ги заменила со ниедна друга патика. Едноставни се и удобни, навикната сум на нив и не знам како ќе облечам чизми зимава... Пред некој ден излегов со стартки и не ги чуствував нозете, ама некако не ми се соблекуваат :toe:

Ги обожавам, имам еден пар и од овие патики, мислам дека никогаш нема да излезат од мода, Закон се :smir:

Ги обожавам стартките и не би ги заменила со ниедна друга патика. Едноставни се и удобни, навикната сум на нив и не знам како ќе облечам чизми зимава... Пред некој ден излегов со стартки и не ги чуствував нозете, ама некако не ми се соблекуваат :toe:
И мене истото ми се деси....
сакам уште 5 пара да си купам...
фаворит ми се принтаните .... :baeh:

Сакам вакви...нема у СК :nesum:
converse_Red_small.jpg

Многу удобни патики, не осеќаш ни дека ги носиш. Имам само два пара старки, едни сини и други темно сиви. Сакам да си купам маслинести, црни и црвени.

Иначе и јаc не сфаќам зошто некои луѓе викаат старТки :raz:. Па зборот доаѓа нели од Converse All Star? Затоа и се викаат старки.:)

Уф...Секси патика, не знам зошто, кога ќе видам маж како носи старки, автоматски сум заинтересирана:pos2::pos2::pos2:
Носев крем и црни, панкерски,им ја извадив душата мислам...
Сега се стремам на едни виножито дезен што случајно ги здогледав...
Институционална патика, те прави некако... Поинаков, а толку е едноставна, удобна, прекрасна...:pipi:

ги обожавам... не зажалив шо дадов 3 бона и поќе за принтани шарени....
никој нема како моите во бт.... барем немам видено сеуште....:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom