Conti Movie Platform

• Креатор на темата Креатор на темата Џони От
  • Време на започнување Време на започнување
А со кликањето што е муабетот ? :icon_lol:
Се продавал привид дека се прави нешто и не паѓале од небо париштата, или што..
Site piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.

Site piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.

не ти верувам дека си извадил

Пирамидата трае се додека нема 24 часа во кој исплатите се поголеми од уплатите. Тоа е знак за организаторот дека шемата се заситува и се гаси платформата и се собираат парите. Исплати ретко има пошто луѓе си „реинвестираат“, така да вакви шеми може да траат и доста долго.

Пирамидата трае се додека нема 24 часа во кој исплатите се поголеми од уплатите. Тоа е знак за организаторот дека шемата се заситува и се гаси платформата и се собираат парите. Исплати ретко има пошто луѓе си „реинвестираат“, така да вакви шеми може да траат и доста долго.
Баш ме потсети. Ова е тој муабет кога некој ултра богат од америка 80-90ти до кај 2000-ти ќе го прашаат како стана милионер и тој вика цело време инвестирав, ризикував и добивав и пак реинвестирав и така купив 5 вили, 10 стана, Астон Мартин и фабрика.
Којзнае колку глупи амери преебал со понзи шеми во време кога немаш ни интернет за да провериш колку е легална целата работа.

Вчера "менаџерката" им пиша дека Конти е измама и дека од нив е отворена нова платформа под името "Lumix" и им нагласи дека истата исто така е измама. Денес наголемо се влегува во платформата.

History repeats itself, first as tragedy, second as farce.”

IMG-2714..jpgIMG-2713.jpg

Вчера "менаџерката" им пиша дека Конти е измама и дека од нив е отворена нова платформа под името "Lumix" и им нагласи дека истата исто така е измама. Денес наголемо се влегува во платформата.

History repeats itself, first as tragedy, second as farce.”

Прегледај го приврзокот 432054Прегледај го приврзокот 432055
Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хаха

Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хаха
У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.

Ова со Контито спас никој не виде за жал :(

У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.

Ова со Контито спас никој не виде за жал :(
Еден добива куршум, тука еден добива пари.

Тој шо ги добива парите не ни учествува во рулетот, он си ги брое парите.

Последно уредено:
ако од една шема влагаат у друга, свесно дека е тежок скам, не знам што да ги жали некој.
Сега мислат дека научиле нешто и дека во вакви пеми добро е ако влезеш меѓу првите па така мислат дека ке ги вратат изгубените пари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom