Conti Movie Platform

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
А со кликањето што е муабетот ? :icon_lol:
Се продавал привид дека се прави нешто и не паѓале од небо париштата, или што..
Site piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.621
Поени од реакции
42.151
Site piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.
не ти верувам дека си извадил

Член од
17 ноември 2014
Мислења
312
Поени од реакции
477
Пирамидата трае се додека нема 24 часа во кој исплатите се поголеми од уплатите. Тоа е знак за организаторот дека шемата се заситува и се гаси платформата и се собираат парите. Исплати ретко има пошто луѓе си „реинвестираат“, така да вакви шеми може да траат и доста долго.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Пирамидата трае се додека нема 24 часа во кој исплатите се поголеми од уплатите. Тоа е знак за организаторот дека шемата се заситува и се гаси платформата и се собираат парите. Исплати ретко има пошто луѓе си „реинвестираат“, така да вакви шеми може да траат и доста долго.
Баш ме потсети. Ова е тој муабет кога некој ултра богат од америка 80-90ти до кај 2000-ти ќе го прашаат како стана милионер и тој вика цело време инвестирав, ризикував и добивав и пак реинвестирав и така купив 5 вили, 10 стана, Астон Мартин и фабрика.
Којзнае колку глупи амери преебал со понзи шеми во време кога немаш ни интернет за да провериш колку е легална целата работа.

Член од
12 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
30
Вчера "менаџерката" им пиша дека Конти е измама и дека од нив е отворена нова платформа под името "Lumix" и им нагласи дека истата исто така е измама. Денес наголемо се влегува во платформата.

History repeats itself, first as tragedy, second as farce.”

IMG-2714..jpg IMG-2713.jpg

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
Вчера "менаџерката" им пиша дека Конти е измама и дека од нив е отворена нова платформа под името "Lumix" и им нагласи дека истата исто така е измама. Денес наголемо се влегува во платформата.

History repeats itself, first as tragedy, second as farce.”

Прегледај го приврзокот 432054Прегледај го приврзокот 432055
Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хаха

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.531
Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хаха
У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.

Ова со Контито спас никој не виде за жал :(

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.771
Поени од реакции
30.628
У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.

Ова со Контито спас никој не виде за жал :(
Еден добива куршум, тука еден добива пари.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Тој шо ги добива парите не ни учествува во рулетот, он си ги брое парите.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
ако од една шема влагаат у друга, свесно дека е тежок скам, не знам што да ги жали некој.
Сега мислат дека научиле нешто и дека во вакви пеми добро е ако влезеш меѓу првите па така мислат дека ке ги вратат изгубените пари

Kajgana Shop

На врв Bottom