Site piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.А со кликањето што е муабетот ?
Се продавал привид дека се прави нешто и не паѓале од небо париштата, или што..
не ти верувам дека си извадилSite piramidi imaat nekoj kao demek produkt za da ne se oseti deka e piramida. Lajones i keshbekot i tn. Za kontivo site so mi kazaa bea svesni deka e piramida, mi kazaa ako sakam high risk high revard. Cuv use vo juli taka da kje gi imav izvadeno parite, ama mozhese da rikne i utredenta.
retko glup covekне ти верувам дека си извадил
никој не вади од конти, сите профитираат. Којзнае колку трејлери и пакети имаш земено да ти се триплираат парите.retko glup covek
Баш ме потсети. Ова е тој муабет кога некој ултра богат од америка 80-90ти до кај 2000-ти ќе го прашаат како стана милионер и тој вика цело време инвестирав, ризикував и добивав и пак реинвестирав и така купив 5 вили, 10 стана, Астон Мартин и фабрика.Пирамидата трае се додека нема 24 часа во кој исплатите се поголеми од уплатите. Тоа е знак за организаторот дека шемата се заситува и се гаси платформата и се собираат парите. Исплати ретко има пошто луѓе си „реинвестираат“, така да вакви шеми може да траат и доста долго.
Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хахаВчера "менаџерката" им пиша дека Конти е измама и дека од нив е отворена нова платформа под името "Lumix" и им нагласи дека истата исто така е измама. Денес наголемо се влегува во платформата.
“History repeats itself, first as tragedy, second as farce.”
Прегледај го приврзокот 432054Прегледај го приврзокот 432055
У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.Ова ти е нешто како руски рулет со пари, добива само еден хаха
Еден добива куршум, тука еден добива пари.У руски рулет секој добива, или пари еден или спас другите.
Ова со Контито спас никој не виде за жал
Сега мислат дека научиле нешто и дека во вакви пеми добро е ако влезеш меѓу првите па така мислат дека ке ги вратат изгубените париако од една шема влагаат у друга, свесно дека е тежок скам, не знам што да ги жали некој.