Conti Movie Platform

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Менаџер на Конти имало во Македонија :eek:

Зад апликацијата стои Конти Интернационал, компанија од Обединетото Кралство. Кај нас, во Македонија, Конти дојде преку Словенија. Јас се вклучив во април во играта. Кога стигнав до трето ниво, добив еден вид на награда, отворање на канцеларија. Ја отворив канцеларијата во Кавадарци чија намена беше информационо биро, и постојано доаѓаа заинтересирани граѓани, имавме презентации околу тоа како функционира шемата.

На сите им беше кажано дека средствата кои ги уплаќаат, не ги уплаќаат кај мене на сметка, туку ги уплаќаат на апликацијата. Исто така, убаво беше појаснето дека гаранции нема. Но, факт е дека многу луѓе заработија, барем во Кавадарци, каде најмногу се распространи играта, во добивка се околу 90 проценти од учесниците.
И јас заработив пари, но поголемиот дел ги вложив во апликацијата, ете не знаев дека целата работа ќе згасне. Да сум знаел, ќе ги повлечев моите пари, но тоа е веќе завршена работа, раскажува младото момче.

Открива дека кога ја отворил канцеларијата, од англиската компанија му платиле кирија и тековни сметки за еден месец, а потоа прекинале со плаќање. Сега канцеларијата била затворена, бидејќи се наоѓала во изнајмен објект, чиј сопственик се плашел дека некој од оштетените играчи може дојде и да направи штета.

Последно уредено:
Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Кавадарчанецот Александар Димков (26), беше еден вид на менаџер на Конти Македонија, односно лице кое ја отвори првата Конти канцеларија во земјава.

Еден вид :pos: веројатно му фрлале по неколку стотина евра да им биде помошник нешто за Македонија

Член од
25 октомври 2013
Мислења
185
Поени од реакции
293
Кавадарчанецот Александар Димков (26), беше еден вид на менаџер на Конти Македонија, односно лице кое ја отвори првата Конти канцеларија во земјава.

Еден вид :pos: веројатно му фрлале по неколку стотина евра да им биде помошник нешто за Македонија
Треба ебење здраво сега да му се разеби мајчето негово манипулаторско .

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.115
Поени од реакции
30.182
Како и на повеќето, кога така што ти е проблемот? Да не мислиш дека ти си единствениот доволно паматен да види дека оваа очигледна пирамида е пирамида?
Автоматски споено мислење:

Не сме сите лузери што висат 24/7 на форумов па да помнат кој што напишал.

Излези гибни трева малку и ќе видиш дека мојата весела статистика е можеби дури и оптимистична.
Автоматски споено мислење:

Извесната пирамидална шема Лајонесс во 2016та броела 103.000 членови, што е 5% од населението. Ајде додај проекција за колку се измамени од ОнеКоин, Каирос, Конти како само најголемите шеми во кои се излажале македонците, додај и рандом помали шеми и после пак прави се паметна.
Fala na preporakata, samo sho se vrakam od gibanje treva.
Uspat prodadov 2 stana za da investiram vo Eternal, osekam deka ke ima biznis i para.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.345
На еден постар што има вложено во ДЏПТ му викам што направи ги извади ли парите не ли гледаш дека е исти курац како конти а знам дека влезе со 600долари, ми вика ма јок не ги ебам нека пропаднат ако сакаат, не ми кажува ама сигурно има прилично голема сума зашто е од август месец
И сеа да не си е лаком ке направи ќар ама зашто е ке ги гори и тие 600долари

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.267
Поени од реакции
8.632
Не бе, од Каур нема појако... :icon_lol:

Стотици кавадарчани ставија порцелански заби, благодарение на Конти: Градот е полн со луѓе со убава насмевка!

Раскажуваат дека граѓани кои заработиле од Конти, купиле автомобили, реновирале дома, започнале да живеат на повисока нога…
Но, имало и стотици случаи кога кавадарчани решиле добивката да ја искористат за поправка на забите, односно за ставање на порцелански заби (коронки), бидејќи во минатото, и покрај здравствениот проблем со забите, не можеле да си дозволат ставање на импланти, чија цена се движи од 50 евра, па нагоре за една коронка.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Не е поврзано со Конти ама сега се сетив дека пости на Телеграм и ова
1728387276891.jpeg

Кликаш/тапкаш на лубеничињава и праеш некакви бројки нешто. Као ќе се земало со ова и крипто валути.
Тапкав едно време и го баталив кога поминав некоја бројка и веќе не можеше да се вртат бројките ама среќа па не е како Конти да се изгориш гадно на некому да даваш пари.

Член од
4 октомври 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Не бе, од Каур нема појако... :icon_lol:

Стотици кавадарчани ставија порцелански заби, благодарение на Конти: Градот е полн со луѓе со убава насмевка!

Раскажуваат дека граѓани кои заработиле од Конти, купиле автомобили, реновирале дома, започнале да живеат на повисока нога…
Но, имало и стотици случаи кога кавадарчани решиле добивката да ја искористат за поправка на забите, односно за ставање на порцелански заби (коронки), бидејќи во минатото, и покрај здравствениот проблем со забите, не можеле да си дозволат ставање на импланти, чија цена се движи од 50 евра, па нагоре за една коронка.
Ama ubavi epiteti mu davate na cel makedonski narod zaradi 10000 lugje so se izgorele so conti pa kauri pa ovci pa se i sesto hahahaha. Sekoj si odlucuvq so ce prave so svoite pari, nekoj kje otide u kazino nekoj u piramida nekoj ce investira na pravilno mesto. Site so se raduvate so nekoi lugje izgubile pari toa dokazuva deka vi ste dno dna. Kako od dzepot da vi zel nekoj pa gi izgubil ccc

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.530
Среќно на сите пишал мислиш финале у ЛШ ќе играат :pos:

Ја ич не ги жалам вакви копита, да сум диктатор сеа у логор јаглен ќе копаат.

Член од
12 мај 2015
Мислења
110
Поени од реакции
172
Среќно на сите пишал мислиш финале у ЛШ ќе играат :pos:

Ја ич не ги жалам вакви копита, да сум диктатор сеа у логор јаглен ќе копаат.
Застрашувачки е тоа што 2000 членови енд коунтинг. Дур му се смееме на самопрогласеново батуле "city manager", најверојатно ги пуни сметките.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Ama ubavi epiteti mu davate na cel makedonski narod zaradi 10000 lugje so se izgorele so conti pa kauri pa ovci pa se i sesto hahahaha. Sekoj si odlucuvq so ce prave so svoite pari, nekoj kje otide u kazino nekoj u piramida nekoj ce investira na pravilno mesto. Site so se raduvate so nekoi lugje izgubile pari toa dokazuva deka vi ste dno dna. Kako od dzepot da vi zel nekoj pa gi izgubil ccc
Имаш право. Шо толку се запнале ова глупиве љубоморни каури. Вие битно си намлативте пара, лапнавте торта на отворањето, си ставивте порцелански зуби, мезите ананас место патлиџани...
Кур ви е, двор ви е..

Кажи им : ljubomorne duse mogu da ga popuse.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
954
Поени од реакции
1.563
Не знам што е смешно искрено :)

Секој си одлучува сам за своите пари. Сите сакаат пари без труд и тоа е во ред. Греота е што луѓето не се ни свесни дека за тие суми можат да инвестирааат во нешто доста по стабилно но треба време.

Реално не сме многу паметни и треба да го прифатиме тоа како нација, чукање во гради не е во ред.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
Не знам што е смешно искрено :)

Секој си одлучува сам за своите пари. Сите сакаат пари без труд и тоа е во ред. Греота е што луѓето не се ни свесни дека за тие суми можат да инвестирааат во нешто доста по стабилно но треба време.

Реално не сме многу паметни и треба да го прифатиме тоа како нација, чукање во гради не е во ред.
Како не знаеш што е смешно, па мене другар уште у август ми се јавуваше и ми викаше демек негов другар готово го купи поршето од 50.000 евра, не денес, туку утре. Ете му реков нека дое кај мене у маало да му го видам новото порше, сите пари што ги имам ќе ги вложам у Конти. И секако дека одговорот беше ама чекај утре ќе го земе така ми рече, уште е рано.

Не фаќаме сеир во тоа што се изгореле, туку затоа што тебе те прават малоумен што не инвестираш и ти испаѓаш глупиот, епа сеа ние сме паметните они се глупите и ќе фаќаме сеир. Може така?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom