Conti Movie Platform

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.743
Епа ова се нивните синови. Освен сценографијата во северен фиром, ништо друго не се менува. Апетитот за леб без мотика тука е безвременски и се предава од генерација на генерација како аманет. Реално и искрено ако збориме, за тоа што сме како луѓе, ние сме на коњ.
При ваква неработливост што ја имаме во Македонија, просто да се чудиш како воопшто се одржува овој вештачки стандард...т.е отприлика знам ама не разбирам како не е пукнат ,,балонот" досега

Член од
18 јуни 2021
Мислења
285
Поени од реакции
618
Епа ова се нивните синови. Освен сценографијата во северен фиром, ништо друго не се менува. Апетитот за леб без мотика тука е безвременски и се предава од генерација на генерација како аманет. Реално и искрено ако збориме, за тоа што сме како луѓе, ние сме на коњ.
Тука не се согласувам, до Балканските Војни, Македонците се сметале за нај предприемчивото население на Балканот.

Но со тек на време, според одговорот на Францускиот Конзул во Битола кога го прашал еден Англиски новинар зошто словенските македонци се толку грди и глупи, тој одговорил “Затоа што интелегентните и убави Македонци се или убиени или избегале во Софија”

Понатаму бран на иселување на интелегентно население во Бугарија, во 20тите во Америка, во 60тите во Асралија и полу-интелегентните, и тоа што остана е воглавно генетскиот шлајм што инвестира во Конти.

Жално навистина

Последно уредено:
Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
hahaha na viber grupata ovie na kraj pisale se raboti za lugje sto davaat pari oti imale egzistencijalni potrebi. Koi egzistencijalni potrebi be druze, egzistencijalni e koga im gi davam poslednite 500 evra na komunalec u grad skopje za da me vrabotat i da pocnam da zarabotuvam. Site ovie sho gi fuknale parite sakaat brza zarabotka, porsinja da vozat, so moeti da se prelivaat na zurki, preku nokj da se obogatat. Abe ako vi e, ne znaete kolku vi se sitam sto ste gi fuknale parite i tamu sea nekoj indiec si go prci kurot so vasite pari. Abe se da prodadete i tamu da gi fuknete parite, ebate amebite maloumni. Malce e ova za kaurot, prvo bese TAT, pa lajoness pa onecoin pa lyconet sea po novo pa myworld pa kaboshon i sea ova.. maloumnici teski.

Член од
14 јули 2017
Мислења
662
Поени од реакции
1.344
Сеа на ред дојде DGPT да ви го срка медот од кредитите што ги земате?
Не го промовирам јас DGPT, само пратив Screenshot од еден лик од Тиквешијата шо го ставил воа на ФБ, чисто за заебанција, дека поврзува вештачка интелигенција (ChatGPT) со DGPT дека нели, GPT го имат во името xD.

Али да, немам уложено ни денар у пирамидалните шеми, отвори ми ги мислењата можиш да го видиш моето поголемо мислење што го имав пишано на ваа тема.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
Брееј уште не ми е верно дека некој рандом индиец ала Дарамраџ Махијаванши сега си ужива со милионите од глупиот каур кој му ги даде на тацна, од ништо, за ништо. :D Абе мене да ми ги дадевте тие пари, јас лично ќе вложев со тие пари на форумов шорт видеа да можат да се ставаат и специјално тикток ќе направев за вас и ќе постирав како шмркам бело со курви во Ибица и јавно ве пцујам со видеа на форумов. Барем да не ви беше толку криво, ќе знаевте кај ви отишле парите ебате малоумниците.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.279
Поени од реакции
6.183
Нетворк маркетинг без регистрирана фирма у државата, без банкарска сметка, без минимум 5 години постоење, без производ или услуга за кој се издава фактура со ДДВ…ако ова не е ред флег незнам што е. Нема ништо лошо у легитимен МЛМ али вакви преварантски говнарии ја уништуваат таа индустрија која е секако у умирање и без тоа.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Мислам дека е време темава во оди во чек дис аут

За жал повторно по којзнае кој пат обичниот наивно глуп човек остана со стапот во рака

Луѓе, никогаш не си играјте со она што го немате и не можете да си дозволите да го изгубите

Адреналинот и среќата е голема кога ќе видите бројки на екран ама тие бројки додека да дојдат во твои раце да можите да си купите нешто ќе се најди некој, во случајов косоок, да ви ги лапни од пред уста.

Уште еднаш жалам за сите но сами сте си криви...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.654
Поени од реакции
8.084
Добро де Google не може да ја тргне апликацијата од Play Store? Се проверуваат ли и одобруваат воопшто апликациите на Play Store, App Store кој ги креирал и што воопшто се?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
Без наслов но со повод, поздрав од далечниот исток :)

Kajgana Shop

На врв Bottom