*.com.mk домејн?

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
epa sea jebiga pazar ti e to, so ne si kupuvaat sami site i ne gi podesuvaat itn, koj ne saka taka ke si plajka po 900 denari, super:tv:

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
kaj mene so popsut ima sea promocija ako sakate heeeeeeeeeeeeeeeeeheheheheehheeheh za 800 ke vi go dam :vozbud:

Член од
23 ноември 2007
Мислења
40
Поени од реакции
2
a zosto vi treba .com.mk domain mislam za 10$ ke mozete da zemete .com .net .org .info domain
i sea ima i .biz

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
e ubo de ama moze da zemat? sekoj moze da zeme ako saka? a ako saka sve na gotovo ke si plati povejke neli? hhehe

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
леј не ми е битен домејнот домејнот е најлесно него Веб дизајнот затоа е многу тешко

Член од
3 мај 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
daj nekoj ako znae naprajv web strana, gotova e samo ne znam kade i kako da ja krenam na internet:toe::toe:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Има некој да ме упати како да регистрирам domain?
Ама не тука во Македонија пошто слушам дека марнет се шит.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Jas ke vi snabdam domain kakov sakate samo obratete se se razbira za odredena cena :D

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
ako si go kupil domeno za 999 denari alal ti vera tie oodat po 9$ za edna godina registracija ako saka nekoj domen da kupi neka mi se javi.
9$ за .com.mk малце тешко брале, igi лесно ти е да си купиш македонски домаин, контактирај преку емаил со некоја македонска хостинг агенција, нејќам да рекламирам затоа не кажувам која, и тие ќе ти речат уплати на уплатница таа и таа, се надевам дека имаш роднини во македонија или некако можеш од канада да платиш директно на македонска жиро сметка и оп уплаќаш 900+ денари и ќе имаш .com.mk Лесно и брзо, никоја добра хостинг македонска компанија не би те заебала затоа што фајде имаат тие да кренат лошо реноме за да губат муштерии, + за 900+ денари некој од нив да те зафркне малце тешко, ај да беше 2000 или 3000 евра па да размисли али за мала сума не мислам, Јас имам .com.mk домеин и сум задоволен он мојот хост.

Kajgana Shop

На врв Bottom