- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 1
epa sea jebiga pazar ti e to, so ne si kupuvaat sami site i ne gi podesuvaat itn, koj ne saka taka ke si plajka po 900 denari, super:tv:
Лесно е бе тоа ако е тешко..леј не ми е битен домејнот домејнот е најлесно него Веб дизајнот затоа е многу тешко
9$ за .com.mk малце тешко брале, igi лесно ти е да си купиш македонски домаин, контактирај преку емаил со некоја македонска хостинг агенција, нејќам да рекламирам затоа не кажувам која, и тие ќе ти речат уплати на уплатница таа и таа, се надевам дека имаш роднини во македонија или некако можеш од канада да платиш директно на македонска жиро сметка и оп уплаќаш 900+ денари и ќе имаш .com.mk Лесно и брзо, никоја добра хостинг македонска компанија не би те заебала затоа што фајде имаат тие да кренат лошо реноме за да губат муштерии, + за 900+ денари некој од нив да те зафркне малце тешко, ај да беше 2000 или 3000 евра па да размисли али за мала сума не мислам, Јас имам .com.mk домеин и сум задоволен он мојот хост.ako si go kupil domeno za 999 denari alal ti vera tie oodat po 9$ za edna godina registracija ako saka nekoj domen da kupi neka mi se javi.