Club Colosseum, сезона 2010/11

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Како на Армин шо имаше кај вас никад нема да има :pipi:
За Армин и деца од пред зграда со песок што си играа си ја пееа In & Out па да не прајме муабет за 16/17 прв пат што влегле Колосеум и никогаш повеќе :tapp: И да,освен погореспоменатава,друга песна не знаеа! ;)

П

Паспарту

Гостин
Од сите овие мерак ми прават само Layo & Bushwacka, па така најверојатно само и на нив ќе одам :)

A

Alexander Nevsky

Гостин
За Армин и деца од пред зграда со песок што си играа си ја пееа In & Out па да не прајме муабет за 16/17 прв пат што влегле Колосеум и никогаш повеќе :tapp: И да,освен погореспоменатава,друга песна не знаеа! ;)
Бла Бла Бла :love3:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
16 и 17 е општа појава у колосеум... незнам колку години имаш ти , но ја дека сум 18фче познавам доста што се по 16 и идат редовно у колосеуем... дури и претерано многу има !

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Од сите овие мерак ми прават само Layo & Bushwacka, па така најверојатно само и на нив ќе одам :)
Ме2

Бла Бла Бла :love3:
Ме2

16 и 17 е општа појава у колосеум... незнам колку години имаш ти , но ја дека сум 18фче познавам доста што се по 16 и идат редовно у колосеуем... дури и претерано многу има !
Ако ако,ширете му ноџињата :) Иначе накај 23 сум ;)

П

Паспарту

Гостин
Не оди и тој муабет "многу деца има во Колосеум"... Едноставно, што да прават тие "деца" ако им се допаѓа таквата музика!? Од една страна има луѓе кои викаат дека денешнава младина била турбофолкерски настроена, а од друга страна на истите тие луѓе им сметаат децата на журките во Колосеум. Ова не се однесува на ниту еден член од форумов, на вакви коментари лично сум бил сведок :)

Порано во Колосеум најмладиот човек што можеше да се сретне имаше 25-6 години, сега времињата се сменија... :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Не оди и тој муабет "многу деца има во Колосеум"... Едноставно, што да прават тие "деца" ако им се допаѓа таквата музика!? Од една страна има луѓе кои викаат дека денешнава младина била турбофолкерски настроена, а од друга страна на истите тие луѓе им сметаат децата на журките во Колосеум. Ова не се однесува на ниту еден член од форумов, на вакви коментари лично сум бил сведок :)

Порано во Колосеум најмладиот човек што можеше да се сретне имаше 25-6 години, сега времињата се сменија... :)
Секогаш и сегде било така.Децата кога ќе почнат да излегуваат во град сакаат да се журкаат да идат на забави па крај краева и да се фалат дека биле на некој ДЏ. Е тек после сваќааат дека поисплатливо е да се иде во кафана и со истите пари да си поминат попијано :smir:

П

Паспарту

Гостин
Секогаш и сегде било така.Децата кога ќе почнат да излегуваат во град сакаат да се журкаат да идат на забави па крај краева и да се фалат дека биле на некој ДЏ. Е тек после сваќааат дека поисплатливо е да се иде во кафана и со истите пари да си поминат попијано :smir:
+ друга ствар се оние сателити кои врска немаат на која журка дошле...

Летово на АВБ имало многу фуфици кои мислеле дека Глен Морисон е АВБ и се дереле како луди. Па имаше многу што мислеа дека DJ Tarkan е пејачон Таркан
:buum:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Епа сега јебига јас не одам заради што имало во Колосеум 16 или 17 годишни(си шират нозете:pipi:) одам заради моој Чеф и заради дјот шо гостува:helou: за тоа остало не се замарам:toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
#umoevreme во дискотеките имаше џуниор и сениор. Сега не се знае кој пие, а кој плаќа.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
#umoevreme се служеше алкохол на малолетници,а сега? :smir:
Се зезаш така?! Сега се точи алкохол на малолетници на големо и тоа на многу помали него тогаш. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom