- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Ај ќе видиме кај ќе има повеќе пичиња :smir:Да ти ебам тоа шмекерите на геј музика шо свршувате:pos2::wink:
Ај ќе видиме кај ќе има повеќе пичиња :smir:Да ти ебам тоа шмекерите на геј музика шо свршувате:pos2::wink:
Како на Армин шо имаше кај вас никад нема да имаАј ќе видиме кај ќе има повеќе пичиња :smir:
За Армин и деца од пред зграда со песок што си играа си ја пееа In & Out па да не прајме муабет за 16/17 прв пат што влегле Колосеум и никогаш повеќе И да,освен погореспоменатава,друга песна не знаеа!Како на Армин шо имаше кај вас никад нема да има
Бла Бла Бла :love3:За Армин и деца од пред зграда со песок што си играа си ја пееа In & Out па да не прајме муабет за 16/17 прв пат што влегле Колосеум и никогаш повеќе И да,освен погореспоменатава,друга песна не знаеа!
16 и 17 е општа појава у колосеум... незнам колку години имаш ти , но ја дека сум 18фче познавам доста што се по 16 и идат редовно у колосеуем... дури и претерано многу има !За Армин и деца од пред зграда со песок што си играа си ја пееа In & Out па да не прајме муабет за 16/17 прв пат што влегле Колосеум и никогаш повеќе И да,освен погореспоменатава,друга песна не знаеа!
Ме2Од сите овие мерак ми прават само Layo & Bushwacka, па така најверојатно само и на нив ќе одам
Ме2Бла Бла Бла :love3:
Ако ако,ширете му ноџињата Иначе накај 23 сум16 и 17 е општа појава у колосеум... незнам колку години имаш ти , но ја дека сум 18фче познавам доста што се по 16 и идат редовно у колосеуем... дури и претерано многу има !
Секогаш и сегде било така.Децата кога ќе почнат да излегуваат во град сакаат да се журкаат да идат на забави па крај краева и да се фалат дека биле на некој ДЏ. Е тек после сваќааат дека поисплатливо е да се иде во кафана и со истите пари да си поминат попијано :smir:Не оди и тој муабет "многу деца има во Колосеум"... Едноставно, што да прават тие "деца" ако им се допаѓа таквата музика!? Од една страна има луѓе кои викаат дека денешнава младина била турбофолкерски настроена, а од друга страна на истите тие луѓе им сметаат децата на журките во Колосеум. Ова не се однесува на ниту еден член од форумов, на вакви коментари лично сум бил сведок
Порано во Колосеум најмладиот човек што можеше да се сретне имаше 25-6 години, сега времињата се сменија...
+ друга ствар се оние сателити кои врска немаат на која журка дошле...Секогаш и сегде било така.Децата кога ќе почнат да излегуваат во град сакаат да се журкаат да идат на забави па крај краева и да се фалат дека биле на некој ДЏ. Е тек после сваќааат дека поисплатливо е да се иде во кафана и со истите пари да си поминат попијано :smir:
#umoevreme во дискотеките имаше џуниор и сениор. Сега не се знае кој пие, а кој плаќа.Порано во Колосеум најмладиот човек што можеше да се сретне имаше 25-6 години, сега времињата се сменија...
имаше имааше/... сеа више немаше#umoevreme во дискотеките имаше џуниор и сениор. Сега не се знае кој пие, а кој плаќа.
Се зезаш така?! Сега се точи алкохол на малолетници на големо и тоа на многу помали него тогаш.#umoevreme се служеше алкохол на малолетници,а сега? :smir: