Club 69

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Лол еј за да играш на електронска музика треба заење пичку матер. Кај нас се излегва за да бидиш виден не за да играш и јако да си поминиш тоа е проблемот.
Па ако знаеш да играш, ќе привлечеш далеку поголемо внимание и многу повеќе ќе те видат. :wink:
Инаку, горе-доле сите кога ќе ги фати алкохолот почнуваат да изведуваат недефинирани движења на подиум. :)

Ситуацијата ти е аналогна со онаа на стадион, каде што сите присутни неможат да навиваат/викаат. Дотолку се случи нешто на теренот што ќе го подигне адреналинот и возбудата, верувај сите ќе почнат да навиваат т.е викаат.

Можеби и затоа екстра добро функционираат свирките и турбифолкот кај нас, бидејќи небараат играње, само научи дел и песна, глуми емоција и љокај.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Лол еј за да играш на електронска музика треба заење пичку матер. Кај нас се излегва за да бидиш виден не за да играш и јако да си поминиш тоа е проблемот.
Не џабе на телевизија ко глеаш некоја емисија, и водителката го прашува гостинот, а гостинот некој певаљ или чоек од шоу бизнис, и му поставува прашање „каде можеме да те видиме низ градот?“ и типот набројува неколку кафулиња и клубови и дискотеки. Сепак народот искача за да биде виден.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
Како, јас како хетеросексуален момак да играм на хаус музика?
Обично ја скокам ко луд :pos2::pos2::pos2: добро сеа едно 3-4 души макс ќе се вртат на секои 2-3 минути и ќе гледаат кон тебе (обично 2/3 се женски) али барем си поминуваш супер :vozbud:

Иначе едно 2-3ца од вас горе спомнаа дека е заради тоа што си машко/возраст.

Погоре спомнав дека луѓето држеа листа (од едно може над 50 луѓе) и повеќе пати повторија...ако не сте на листа не чекајте џабе..a имаше и женски што чекаа мислам.
така што неверувам дека вршеа дискриминација на основа дали си машко или колкав си него се обидуваат да идат со глупана scarcity тактика (колку е потешко да влезеш толку ти станува поатрактивно..барем за повеќето).

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.473
Поени од реакции
7.924
Денес на работа донесоа некои волонтери, и еден од нив кажа дека бил во неделата, на хип-хоп. Си влегол најнормално, и арно си поминал.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Денес на работа донесоа некои волонтери, и еден од нив кажа дека бил во неделата, на хип-хоп. Си влегол најнормално, и арно си поминал.
Па си се влегува најнормално, сега незнам од кај муабети дека се влага со резервации или врски незнам што. Мене ми е топ во четврток таму, но и недела може да се отиде да се смени на хип хоп, што да не.:pipi::wink:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шознам, не ми напрајле проблем мене за влегување. Сум бил и во сабота.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
abe ova e napraeno od gazdite na cartel..... mnogu e po skapo i po elegantno i ne e za sekogo.....za malce postari i so poise paricka e klubov......inace 1 johnnie walker e 5400 denari.......a vo ramstor,tinex i vero e okolu 1200...pa sea gleajte vie :) na sekoe separe ima po 1 johnnie walker i 1 moet chardonnay xD i u vip se vlaga so lift so prodzirni zidovi.....kaj na drugo mesto e taka?

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
:) abe jogurt so vero i tinex najde da gi meris cenite na pijaloci vo klubovite?
A moetot na separe e za ukras retko koj go otvara!

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја пробав да влезам у клубот у сабота , ме вратија. :/

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
:) abe jogurt so vero i tinex najde da gi meris cenite na pijaloci vo klubovite?
A moetot na separe e za ukras retko koj go otvara!
По странските клубови, сепаре се резервира со шише виски најмалку :) ама кај нас незнам колку функционира тоа. Плус за 5-6 души парајли, да дат по една иљадарка не е проблем.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
По странските клубови, сепаре се резервира со шише виски најмалку :) ама кај нас незнам колку функционира тоа. Плус за 5-6 души парајли, да дат по една иљадарка не е проблем.
Како што кажа ти и кај нас е изводливо. Немора да си парајлија за да издвоиш една илјадарка, но во нашите клубови честа е глетката 10 души згужвани на сепаре, а на масата 7 пијачки од кои 1 роса, 1 траминец, 2 коњака и 3 скопски. Уште посмешно е кога на масата стои неотворен моет. :kesa:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Како што кажа ти и кај нас е изводливо. Немора да си парајлија за да издвоиш една илјадарка, но во нашите клубови честа е глетката 10 души згужвани на сепаре, а на масата 7 пијачки од кои 1 роса, 1 траминец, 2 коњака и 3 скопски. Уште посмешно е кога на масата стои неотворен моет. :kesa:
Ништо резили е , а мене најсмешно ми е кога ќе видам некој со три сока на маса седат, а некој шо ќе испијат 20 пати поќе од нив онака од стоење и туркање во гужвата неможат да резервират маса оти брачедите на менаџерот со сокче морале маса да имат. И зато после кај нас пропаѓат дискотеките.

Kajgana Shop

На врв Bottom