Club 69

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Лол еј за да играш на електронска музика треба заење пичку матер. Кај нас се излегва за да бидиш виден не за да играш и јако да си поминиш тоа е проблемот.

Па ако знаеш да играш, ќе привлечеш далеку поголемо внимание и многу повеќе ќе те видат. :wink:
Инаку, горе-доле сите кога ќе ги фати алкохолот почнуваат да изведуваат недефинирани движења на подиум. :)

Ситуацијата ти е аналогна со онаа на стадион, каде што сите присутни неможат да навиваат/викаат. Дотолку се случи нешто на теренот што ќе го подигне адреналинот и возбудата, верувај сите ќе почнат да навиваат т.е викаат.

Можеби и затоа екстра добро функционираат свирките и турбифолкот кај нас, бидејќи небараат играње, само научи дел и песна, глуми емоција и љокај.

Лол еј за да играш на електронска музика треба заење пичку матер. Кај нас се излегва за да бидиш виден не за да играш и јако да си поминиш тоа е проблемот.

Не џабе на телевизија ко глеаш некоја емисија, и водителката го прашува гостинот, а гостинот некој певаљ или чоек од шоу бизнис, и му поставува прашање „каде можеме да те видиме низ градот?“ и типот набројува неколку кафулиња и клубови и дискотеки. Сепак народот искача за да биде виден.

Како, јас како хетеросексуален момак да играм на хаус музика?

Обично ја скокам ко луд :pos2::pos2::pos2: добро сеа едно 3-4 души макс ќе се вртат на секои 2-3 минути и ќе гледаат кон тебе (обично 2/3 се женски) али барем си поминуваш супер :vozbud:

Иначе едно 2-3ца од вас горе спомнаа дека е заради тоа што си машко/возраст.

Погоре спомнав дека луѓето држеа листа (од едно може над 50 луѓе) и повеќе пати повторија...ако не сте на листа не чекајте џабе..a имаше и женски што чекаа мислам.
така што неверувам дека вршеа дискриминација на основа дали си машко или колкав си него се обидуваат да идат со глупана scarcity тактика (колку е потешко да влезеш толку ти станува поатрактивно..барем за повеќето).

Денес на работа донесоа некои волонтери, и еден од нив кажа дека бил во неделата, на хип-хоп. Си влегол најнормално, и арно си поминал.

Денес на работа донесоа некои волонтери, и еден од нив кажа дека бил во неделата, на хип-хоп. Си влегол најнормално, и арно си поминал.

Па си се влегува најнормално, сега незнам од кај муабети дека се влага со резервации или врски незнам што. Мене ми е топ во четврток таму, но и недела може да се отиде да се смени на хип хоп, што да не.:pipi::wink:

Шознам, не ми напрајле проблем мене за влегување. Сум бил и во сабота.

abe ova e napraeno od gazdite na cartel..... mnogu e po skapo i po elegantno i ne e za sekogo.....za malce postari i so poise paricka e klubov......inace 1 johnnie walker e 5400 denari.......a vo ramstor,tinex i vero e okolu 1200...pa sea gleajte vie :) na sekoe separe ima po 1 johnnie walker i 1 moet chardonnay xD i u vip se vlaga so lift so prodzirni zidovi.....kaj na drugo mesto e taka?

:) abe jogurt so vero i tinex najde da gi meris cenite na pijaloci vo klubovite?
A moetot na separe e za ukras retko koj go otvara!

Ја пробав да влезам у клубот у сабота , ме вратија. :/

:) abe jogurt so vero i tinex najde da gi meris cenite na pijaloci vo klubovite?
A moetot na separe e za ukras retko koj go otvara!

По странските клубови, сепаре се резервира со шише виски најмалку :) ама кај нас незнам колку функционира тоа. Плус за 5-6 души парајли, да дат по една иљадарка не е проблем.

По странските клубови, сепаре се резервира со шише виски најмалку :) ама кај нас незнам колку функционира тоа. Плус за 5-6 души парајли, да дат по една иљадарка не е проблем.

Како што кажа ти и кај нас е изводливо. Немора да си парајлија за да издвоиш една илјадарка, но во нашите клубови честа е глетката 10 души згужвани на сепаре, а на масата 7 пијачки од кои 1 роса, 1 траминец, 2 коњака и 3 скопски. Уште посмешно е кога на масата стои неотворен моет. :kesa:

Како што кажа ти и кај нас е изводливо. Немора да си парајлија за да издвоиш една илјадарка, но во нашите клубови честа е глетката 10 души згужвани на сепаре, а на масата 7 пијачки од кои 1 роса, 1 траминец, 2 коњака и 3 скопски. Уште посмешно е кога на масата стои неотворен моет. :kesa:

Ништо резили е , а мене најсмешно ми е кога ќе видам некој со три сока на маса седат, а некој шо ќе испијат 20 пати поќе од нив онака од стоење и туркање во гужвата неможат да резервират маса оти брачедите на менаџерот со сокче морале маса да имат. И зато после кај нас пропаѓат дискотеките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom