Clash of super heroes...HERE!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Gadfly Baba
  • Време на започнување Време на започнување

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Веб-сајт
xiperius.deviantart.com

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    48,3 KB · Прегледи: 310
А бе ова е ептен закон ама ќе ставам покасно многу работи има за бирање!

Eве јас по долго мислење што и како да направам,го напрајв The BaT's KinG...од првин сакав да го направам The SpIDeR'S KinG ама пајакот многу беше голем и некако лошо ми се вклапаше у сликата :)
Инаку покрај тоа што има многу работи за ставање,брадата е целосна глупост,носовите се о леле мајко,бекграундс исто,а и додатоците како наметката зад грб + каиш + некаква вратоврска + нешто у десна рака + нешто у лева рака + маска врз лицето + знак/тетоважа врз блузата заедно го пренатрупуваат херојот и затоа се потрудив да ставам што помалку предмети на херојот што го направив =)
Инаку нештото што не ми се свиѓа у херојот на гадфлај баба се оружјата у левата и десна рака,додека македонецот на трн во око е супер!
Еве што сум направил јас :)
2003657700504001235_rs.jpg

Mojот е црно-бел. Немало црно бел херој до сега.

4zo1rhs.jpg

Eве јас по долго мислење што и како да направам,го напрајв The BaT's KinG...од првин сакав да го направам The SpIDeR'S KinG ама пајакот многу беше голем и некако лошо ми се вклапаше у сликата :)
Инаку покрај тоа што има многу работи за ставање,брадата е целосна глупост,носовите се о леле мајко,бекграундс исто,а и додатоците како наметката зад грб + каиш + некаква вратоврска + нешто у десна рака + нешто у лева рака + маска врз лицето + знак/тетоважа врз блузата заедно го пренатрупуваат херојот и затоа се потрудив да ставам што помалку предмети на херојот што го направив =)
Инаку нештото што не ми се свиѓа у херојот на гадфлај баба се оружјата у левата и десна рака,додека македонецот на трн во око е супер!
Еве што сум направил јас :)
2003657700504001235_rs.jpg

Finaly we have a J-O-O supahiro

Те го те мојо.

Attachments

• ThePuren.JPG
    ThePuren.JPG
    37,7 KB · Прегледи: 261
вчера го праев, едвај го закачив на нет.

kyril.jpg

*grins* Bitches I own you. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom