Clash of super heroes...HERE!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Gadfly Baba
  • Време на започнување Време на започнување
Со оваа слика ги прогласувам сите албоси за протерани од македонскиот кајгана марвел универзум

Attachments

• ortodox.jpg
    ortodox.jpg
    141,3 KB · Прегледи: 128
Ерм...сите тројца имаат вкупно: четри мача, еден нож, стап и кубура.
Еден неписмен овчар од Танушевци (со АК-47) е доволен да ги "скине".
Оној на Трн барем имаше лав со него.

Па вака,ако не приметуваш,хероиве се 19 век,времето кога вие shquiptars немате ниеден познат јунак(btw Скендербег е македонец)

Па вака, на твојата слика нема ама баш ништо од 19в. Облеката им е 15-16- најмногу 17в. Чизмите - доцен дваесети.
Оружје: Во 19в. веќе се употребува автоматско оружје и подморници (Американска Граѓанска Војна). Кубури - не. А мечот веќе станува само парадно оружје.
Скендербег е подалеку од 19в. отколку ние.
Само последната реченица ти е точна.

@ 1337
Напрај и ти некој херој бе?Ама уствари чекај бе,вие албоси немате ни еден јунак...епа ништо,остани си со неписмениот офчар од танушевци и величај го него додека ние имаме достојни предци кои можеме да им одадеме почит:Филип Втори,Александар Македонски,Самуил,Крали Марко,Гоце Делчев,Јане Сандански,Иљо Војвода и уште многу многу јунаци,а ти со ОНА и офчарите не можаш да се мериш со македонската јунаштина.Извинете за оф топиков...

он:Ајде 1337 напрај некој херој и дај му бекграунд,или си неписмен...

Еве го Александар наш Македонски

Attachments

• alexander.JPG
    alexander.JPG
    49,3 KB · Прегледи: 93
@ 1337
Напрај и ти некој херој бе?Ама уствари чекај бе,вие албоси немате ни еден јунак...епа ништо,остани си со неписмениот офчар од танушевци и величај го него додека ние имаме достојни предци кои можеме да им одадеме почит:Филип Втори,Александар Македонски,Самуил,Крали Марко,Гоце Делчев,Јане Сандански,Иљо Војвода и уште многу многу јунаци,а ти со ОНА и офчарите не можаш да се мериш со македонската јунаштина.Извинете за оф топиков...

он:Ајде 1337 напрај некој херој и дај му бекграунд,или си неписмен...

Овчарите се херои!
Мислиш дека е лесно да бидеш овчар? По цели денови во планина, по дожд и снег. Се утепуваат од работа околу овците, кучињата (кои се само кучиња). Произведуваат: месо, млеко, волна...
Шо знам, мене прилично херојски ми делува. Зошто некој да не се гордее со овчари или да ги велича?

Не знам,размисли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom