S
StormRage
Гостин
I might pass by, пошо сте ме тагирале и многу некултурно видов и изигнорирав. Ако се е океј (како што е моментално) ќе наминам за кафето 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

You are the father around hereКаде, кога? Ајде луѓе, нека пресече некој!
ја не пресекувам пошо може да каснам ако почињате у 5 30, така да вие одберете време и место а мои предлози се крин или маршалот ...You are the father around hereја не пресекувам пошо може да каснам ако почињате у 5 30, така да вие одберете време и место а мои предлози се крин или маршалот ...
Јас не сум многу запознаен со локалите низ Скопје, затоа оставив вие да одлучите. Одговара Маршалот, зш да не - само што ќе треба ние филмаџиите (@dragonsky , @MyloXyloto , @Ron Burgundy , @Mary Poppins , @Andrew и јас) да тргнеме 15тина минути пред 20:00 од таму, за да стигнеме на време за Birdman во Милениум. Инаку, нека биде и тајмингот 17:30, иако можно е и јас да доцнам - реков дека сум на работа до 16:00, дури направиме примопредавање на смена и се пресоблечам ќе ме фати може и 17:00, па дури стигнам до Центар...Епа штом никој до сега не пресече, а утре е собиранкава ...
Утре во 17:30 кај Маршалот, одговара ?
Мене ми се пофалија дека бил супер тој од 8, а ја бев на тој од 3 и тапа беше ...Никој не пишал, како филмот?
Искрено моментално појма немам кој беше од 3 а кој од 8. За филмовитеМене ми се пофалија дека бил супер тој од 8, а ја бев на тој од 3 и тапа беше ...

Birdman убав, а и се на се како што гледам од коментарите, сите убаво си поминавме вчера. Да им е мака на тие што не дојдоа.Никој не пишал, како филмот?
Утепан бев синоќа - од 6:00 бев станат и излезен, а дома се вратив дури нешто пред 00:00, затоа ништо не пишав. Детали за филмот - вечер!На свирката секако ние што бевме на кино не отидовме... за жал.Требаше, требаше. требаше да дојдам. But let's put it this way: претпладнето бев до врв а од попладнето почнав да се осеќам ко препариран во нозете. Ај за кафиња и филм ќе можев ама за свирката освен казачок, друго не бев способен да праам.