Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
I might pass by, пошо сте ме тагирале и многу некултурно видов и изигнорирав. Ако се е океј (како што е моментално) ќе наминам за кафето :)

Каде, кога? Ајде луѓе, нека пресече некој!
You are the father around here :) ја не пресекувам пошо може да каснам ако почињате у 5 30, така да вие одберете време и место а мои предлози се крин или маршалот ...

Епа штом никој до сега не пресече, а утре е собиранкава ...

Утре во 17:30 кај Маршалот, одговара ?

You are the father around here :) ја не пресекувам пошо може да каснам ако почињате у 5 30, така да вие одберете време и место а мои предлози се крин или маршалот ...
Епа штом никој до сега не пресече, а утре е собиранкава ...

Утре во 17:30 кај Маршалот, одговара ?
Јас не сум многу запознаен со локалите низ Скопје, затоа оставив вие да одлучите. Одговара Маршалот, зш да не - само што ќе треба ние филмаџиите (@dragonsky , @MyloXyloto , @Ron Burgundy , @Mary Poppins , @Andrew и јас) да тргнеме 15тина минути пред 20:00 од таму, за да стигнеме на време за Birdman во Милениум. Инаку, нека биде и тајмингот 17:30, иако можно е и јас да доцнам - реков дека сум на работа до 16:00, дури направиме примопредавање на смена и се пресоблечам ќе ме фати може и 17:00, па дури стигнам до Центар...

Значи, тагнете ги уште еднаш сите - ДОГОВОРОТ Е УТРЕ, САБОТА, 15.11.2014 ВО 17:30 КАЈ МАРШАЛОТ!

Ако уште некој доаѓа, нека се упати во Piazza Liberta, надвор сме. Кај Маршалот не не примаат, сме немале црвени петокраки.

Никој не пишал, како филмот?
Birdman убав, а и се на се како што гледам од коментарите, сите убаво си поминавме вчера. Да им е мака на тие што не дојдоа. :P Утепан бев синоќа - од 6:00 бев станат и излезен, а дома се вратив дури нешто пред 00:00, затоа ништо не пишав. Детали за филмот - вечер!

Требаше, требаше. требаше да дојдам. But let's put it this way: претпладнето бев до врв а од попладнето почнав да се осеќам ко препариран во нозете. Ај за кафиња и филм ќе можев ама за свирката освен казачок, друго не бев способен да праам.

Требаше, требаше. требаше да дојдам. But let's put it this way: претпладнето бев до врв а од попладнето почнав да се осеќам ко препариран во нозете. Ај за кафиња и филм ќе можев ама за свирката освен казачок, друго не бев способен да праам.
На свирката секако ние што бевме на кино не отидовме... за жал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom