CINEDAYS 2013

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.760
Поени од реакции
27.826

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добра е идеава. Златкевичиус на вечерните филмови лани скоро секогаш имаше повеќе луѓе во Милениум него ли на обична "блокбастер" проекција.

Него репертоаров за денес фантастичен за создавање срцев удар на хомофоби.

Геј филм од 20ч по што следи лезбејски филм :cuc:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.493
Поени од реакции
38.657
Добра е идеава. Златкевичиус на вечерните филмови лани скоро секогаш имаше повеќе луѓе во Милениум него ли на обична "блокбастер" проекција.
Признавам, за Amour лани беше преполна салата, ама на The Beasts of the Southern Wild мислам дека на прсти се броевме - ова за вечерните проекции на кои присуствував. Репризите (проекциите до 18:00 часот) беа секогаш многу слабо посетени!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Јас на Јасмина веќе сум договорен со друштво ако одлучите само за некоја од тие што имам купено би дошол другите слабо со време. Утре ќе одам на Blue is the warmest од 14 30 па наредни денови на Одумирање. Одбрана и заштита. Позата на детето. Само љубовниците... Епизода на берачот на железо.. Патем го глеав Во цутот океј беше очекував повеќе. Утре двојна рецензија

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Зависи од ден со оглед на тоа дека полагам неделава, ама ваљда и јас ќе дојдам.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.493
Поени од реакции
38.657
Штом MyloXyloto не може на Blue Jasmine, што велите за Kill Your Darlings, среда во 22:30 во Милениум? Знам дека не е на листата филмови на MyloXyloto, ама и сам рече дека сака да го гледа. Па нели е подобро на кино со друштво отколку сам дома? :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.760
Поени од реакции
27.826
ах ништо ја само на blue jasmine би одел, AI и евентуално ако стигнам денес на лезбејскиот :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.493
Поени од реакции
38.657
ах ништо ја само на blue jasmine би одел, AI и евентуално ако стигнам денес на лезбејскиот :D
Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.

Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Криво ми е што го пропуштив Blu is the warmest colour :( Ептен рано па и овие го ставиле од 14:30

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Аууу „Сино е најтопла боја“ засега оди на место број 1 за 2013. Рецензија as soon as possible.
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 18:50 ---
Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?
Договорено пишете само каде точно на кое место, пред ТРИ или слично, дека не ве знам никој, во 22:00 ќе се најдиме таму. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Еј да може едно точно збирно место да направиме оти и ја не знам никој :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.493
Поени од реакции
38.657
Еј да може едно точно збирно место да направиме оти и ја не знам никој :)
И јас никого не познавам. :P Еве, нека биде пред Три, ќе ви оставам мој телефонски број во порака на сите што сте за доаѓање, за секој случај. ;)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.

Во 7 30 таму. (y)
Ако купуваме карти однапред подобро, само да не не` зезне некој од пријавените, немаме како да го бараме после. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А да се чекаме нешто порано, за карти да купиме, па ако треба и едно кафе ќе испиеме пред филмов?

Kajgana Shop

На врв Bottom