http://forum.kajgana.com/threads/Заеднички-излегувања-во-град-Договарајте-се-тука.6601/page-268Како да ја направиме помасовна?
why blue jasmine of courseИ давајте предлози на која проекција да идеме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.kajgana.com/threads/Заеднички-излегувања-во-град-Договарајте-се-тука.6601/page-268Како да ја направиме помасовна?
why blue jasmine of courseИ давајте предлози на која проекција да идеме.
Добра е идеава. Златкевичиус на вечерните филмови лани скоро секогаш имаше повеќе луѓе во Милениум него ли на обична "блокбастер" проекција.
Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.ах ништо ја само на blue jasmine би одел, AI и евентуално ако стигнам денес на лезбејскиот![]()
Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?
И јас никого не познавам.Еј да може едно точно збирно место да направиме оти и ја не знам никој![]()
Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.
Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?