CINEDAYS 2013

Добра е идеава. Златкевичиус на вечерните филмови лани скоро секогаш имаше повеќе луѓе во Милениум него ли на обична "блокбастер" проекција.

Него репертоаров за денес фантастичен за создавање срцев удар на хомофоби.

Геј филм од 20ч по што следи лезбејски филм :cuc:

Добра е идеава. Златкевичиус на вечерните филмови лани скоро секогаш имаше повеќе луѓе во Милениум него ли на обична "блокбастер" проекција.

Признавам, за Amour лани беше преполна салата, ама на The Beasts of the Southern Wild мислам дека на прсти се броевме - ова за вечерните проекции на кои присуствував. Репризите (проекциите до 18:00 часот) беа секогаш многу слабо посетени!

Јас на Јасмина веќе сум договорен со друштво ако одлучите само за некоја од тие што имам купено би дошол другите слабо со време. Утре ќе одам на Blue is the warmest од 14 30 па наредни денови на Одумирање. Одбрана и заштита. Позата на детето. Само љубовниците... Епизода на берачот на железо.. Патем го глеав Во цутот океј беше очекував повеќе. Утре двојна рецензија

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

Зависи од ден со оглед на тоа дека полагам неделава, ама ваљда и јас ќе дојдам.

Штом MyloXyloto не може на Blue Jasmine, што велите за Kill Your Darlings, среда во 22:30 во Милениум? Знам дека не е на листата филмови на MyloXyloto, ама и сам рече дека сака да го гледа. Па нели е подобро на кино со друштво отколку сам дома? :P

ах ништо ја само на blue jasmine би одел, AI и евентуално ако стигнам денес на лезбејскиот :D

ах ништо ја само на blue jasmine би одел, AI и евентуално ако стигнам денес на лезбејскиот :D
Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.

Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?

Криво ми е што го пропуштив Blu is the warmest colour :( Ептен рано па и овие го ставиле од 14:30

Аууу „Сино е најтопла боја“ засега оди на место број 1 за 2013. Рецензија as soon as possible.
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 18:50 ---
Истото важи и за сите : 19:30се чекаме некаде во ГТЦ со сите што сакаат да дојдат на Blue Jasmine, 22:00, на истото место се чекаме со сите кои сакаат да дојдат на Kill Your Darlings. Јас ќе бидам таму и за двете проекции. Договорено?

Договорено пишете само каде точно на кое место, пред ТРИ или слично, дека не ве знам никој, во 22:00 ќе се најдиме таму. :)

Еј да може едно точно збирно место да направиме оти и ја не знам никој :)

Еј да може едно точно збирно место да направиме оти и ја не знам никој :)
И јас никого не познавам. :P Еве, нека биде пред Три, ќе ви оставам мој телефонски број во порака на сите што сте за доаѓање, за секој случај. ;)

Епа тогаш, може и на двата, еден по друг се. Еве, на пр. ти доаѓаш на Blue Jasmine во 20:00, подоцна не мора да остануваш на Kill Your Darlings ако не сакаш. MyloXyloto ни се приклучува за Kill Your Darlings, и бидејќи претходно ќе присуствува на Blue Jasmine со неговото друштво, ќе ги сподели неговите впечатоци со нас и за тој филм.

Во 7 30 таму. (y)
Ако купуваме карти однапред подобро, само да не не` зезне некој од пријавените, немаме како да го бараме после. :)

А да се чекаме нешто порано, за карти да купиме, па ако треба и едно кафе ќе испиеме пред филмов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom