- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Си обезбедив карти за 9 проекции, i am ready 

До сега немало лез филм од кој не сум се разочарал, се надевам дека Blue is the warmest color ќе биде исклучок. Има нешто од овие излезено на торенти од овие? ( Освен Глупиот Филм )
Милениум:Пошто уште немам најдено 100% распоред а не ни имам отидено до Милениум ќе може некој да ми каже утре што ќе има на репертоар ?
И лани темата за Cinedays беше подеднакво сиромашна со мислења како оваа. А и Милениум беше полупразен на сите проекции на кои присуствував. Нема народов кај нас навика да оди на кино, тоа е факт! Дури и кога му се сервира нешто квалитетно!Очекував многу поголема дискусија и предлози тука.
И лани темата за Cinedays беше подеднакво сиромашна со мислења како оваа. А и Милениум беше полупразен на сите проекции на кои присуствував. Нема народов кај нас навика да оди на кино, тоа е факт! Дури и кога му се сервира нешто квалитетно!
Инаку, што велите да се организираме да проследиме некоја проекција во Кајгана друштво? Кој е за, молам да крене рака!
Може и јас, додуша веќе имам карти купено за сите 9 филма што ќе одам, но ако се договориме со некој од вашите предлози зошто да неИнаку, што велите да се организираме да проследиме некоја проекција во Кајгана друштво? Кој е за, молам да крене рака!
Па може и на некој од твоите, зошто да не? Ајде, други заинтересирани?Може и јас, додуша веќе имам карти купено за сите 9 филма што ќе одам, но ако се договориме со некој од вашите предлози зошто да не![]()
Ајде, други заинтересирани?
Кревам два прста.![]()
Може и јас
Морав да ве цитирам вака, зошто форумов се уште не е оправен. Значи - четворица засега сме сигурни за CINEDAYS „собиранката“. Како да ја направиме помасовна? И давајте предлози на која проекција да идеме.