CINEDAYS 2013

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.851
Поени од реакции
60.963
До сега немало лез филм од кој не сум се разочарал, се надевам дека Blue is the warmest color ќе биде исклучок. Има нешто од овие излезено на торенти од овие? ( Освен Глупиот Филм )

G

grande-juve

Гостин
До сега немало лез филм од кој не сум се разочарал, се надевам дека Blue is the warmest color ќе биде исклучок. Има нешто од овие излезено на торенти од овие? ( Освен Глупиот Филм )

LA GRANDE BELLEZA, THE GRANDMASTER, THE BEST OFFER, CHILD’S POSE, THE PAST, BEHIND THE CANDELABRA

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
https://www.facebook.com/events/538616776224642/

На 21.11 ви закажуваме феноменална дружба со единствените, Јан Харлан и Крис Бејкер!

Ова е единствена можност одблиску да се запознаете со “создавачите” на последниот и единствен филм на дуото Кјубрик/Спилберг – A.I Вештачка интелигенција (2001) а воедно и повеќе да дознаете што значи концептуален и storyboard дизајн и како е да се работи со еден од најголемите светски режисери – Стивен Спилберг.

(y)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
штета што неможам да присуствувам :(
Ќе ги изгледам филмовите деновиве на компјутер.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Пошто уште немам најдено 100% распоред а не ни имам отидено до Милениум ќе може некој да ми каже утре што ќе има на репертоар ?

G

grande-juve

Гостин
Пошто уште немам најдено 100% распоред а не ни имам отидено до Милениум ќе може некој да ми каже утре што ќе има на репертоар ?
Милениум:
20:00 Crossfire Hurricane
22:30 Sacro Gra
Frosina:
21:00 Crossfire Hurricane
Kinoteka:
20:00 Bellas Mariposas
22:00 Viaggio Sola

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Очекував многу поголема дискусија и предлози тука.

Мене око ми фатија : For lоsers only (вторник, 7, Фросина), Blue Jasmine (среда, 8, милениум), Pursuit of luck (петок, 9, Фросина), уште да најдам карти, време и друштво.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.488
Поени од реакции
38.648
Очекував многу поголема дискусија и предлози тука.
И лани темата за Cinedays беше подеднакво сиромашна со мислења како оваа. А и Милениум беше полупразен на сите проекции на кои присуствував. Нема народов кај нас навика да оди на кино, тоа е факт! Дури и кога му се сервира нешто квалитетно!

Инаку, што велите да се организираме да проследиме некоја проекција во Кајгана друштво? Кој е за, молам да крене рака!

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
И лани темата за Cinedays беше подеднакво сиромашна со мислења како оваа. А и Милениум беше полупразен на сите проекции на кои присуствував. Нема народов кај нас навика да оди на кино, тоа е факт! Дури и кога му се сервира нешто квалитетно!

Инаку, што велите да се организираме да проследиме некоја проекција во Кајгана друштво? Кој е за, молам да крене рака!

Кревам два прста. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Може и јас, додуша веќе имам карти купено за сите 9 филма што ќе одам, но ако се договориме со некој од вашите предлози зошто да не :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.488
Поени од реакции
38.648
Може и јас, додуша веќе имам карти купено за сите 9 филма што ќе одам, но ако се договориме со некој од вашите предлози зошто да не :)
Па може и на некој од твоите, зошто да не? Ајде, други заинтересирани?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.488
Поени од реакции
38.648
Кревам два прста. :)
Морав да ве цитирам вака, зошто форумов се уште не е оправен. Значи - четворица засега сме сигурни за CINEDAYS „собиранката“. Како да ја направиме помасовна? И давајте предлози на која проекција да идеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom