Chuck

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ооооооhh Chuck me! :pos:

Супер е серијава,ги имам гледано двете сезони сеа ќе се префрлам на третата :):):)

Ги завршив сите три сезони и после толку флеш бекови од детството очекував дека тука некаде ќе ја
вметнат и мајка му
. Сега се чека 20ти септември и почетокот на четвртата сезона која изгледа ќе има 13 епизоди :):)

Леле топ е серијава!! Ја изгледав прва сезона, ама се навлеков. Кејси и Чак се закон.

Леле топ е серијава!! Ја изгледав прва сезона, ама се навлеков. Кејси и Чак се закон.
Првата сезона е многу интересна со сите глупости шо ги прави додека учи, ама мене втората ми беше најјака, посебно поради крајот на сезоната и chuck me моментот.......Прајслес е тој момент дефинитивно :)

Се засилва Чак. За 4-та сезона веќе се ангажирани многу guest - stars, како Timothy Dalton кој го глумеше легендарниот James Bond во The Living Daylights. Исто ангажирани се Linda Hamilton, Dolph Lundgren, Lou Ferrigno, Nicole Richie, WWE Batista, Joel Moore и еден од моите омилени актери Eric Roberts.

Премиерата на 4-та сезона е на 20 септември, а еве го и триото кое ќе се појави во 5-тата епизода ;)
batista-roberts-moore_510.jpg

Вечерва премиерата. Утре по торентиве ќе ја има веќе. Ќе има пак глупости со дечкиве:)

Лелее ради ова со 3д наочариве стигнав до пола втора сезона и не можам да продолжам да гледам. Не знам од кај да најдам наочари.

Јас имам, имаше во Bug списаниено ама изгледа тие не чинат или епизодата е таква. Ништо нема од 3д ефектот. Ама баш ништо. Така да не се палете многу.

Јас имам, имаше во Bug списаниено ама изгледа тие не чинат или епизодата е таква. Ништо нема од 3д ефектот. Ама баш ништо. Така да не се палете многу.

Ама јас ич не се палам на 3д. Али финтата е што сликата е искривена цела и очи заболуваат и нема шанси да гледаш.

Ама јас ич не се палам на 3д. Али финтата е што сликата е искривена цела и очи заболуваат и нема шанси да гледаш.

Јас само ја вртев таа епизода да видам што се случува. Мислам дека немаше ништо посебно во таа епизода, или евентуално тогаш ако беше кога Чак и кажува на Сара дека ја виде како го убива тој агентот. Ама освен тоа мислам дека немаше ништо специјално во таа епизода.

Јас само ја вртев таа епизода да видам што се случува. Мислам дека немаше ништо посебно во таа епизода, или евентуално тогаш ако беше кога Чак и кажува на Сара дека ја виде како го убива тој агентот. Ама освен тоа мислам дека немаше ништо специјално во таа епизода.

Оф леле а јас пуста мислев дека сите епизоди после таа се 3д и прекинав да гледам. Ме просветли :)

Ако продолжи хуморов во четвртава сезона, каков што беше во првава епизода има да биде супер сезонава. Ќе биде добра и приказнава
со потрагата по мајка му, а и со оглед на тоа дека Долф Лундгрен се појави уште во првата епизода едвај чекам понатаму да го видам Ерик Робертс.
Во секој случај според почетоков не чека многу смеење и уште кунг фу стајл во четвртава сезона:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom