Какоб човеколики мајмун,се што е создадено е од Господа.Ајде ние од човеколики мајмуни а планините,океаните тие од што се?
Така е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какоб човеколики мајмун,се што е создадено е од Господа.Ајде ние од човеколики мајмуни а планините,океаните тие од што се?
ете кај ве донесе верата,сте се фатиле ко слепиот за стапот,
едно 10 души во темава потенцираа дека НЕ СМЕ НАСТАНАЛЕ од мајмуни туку дека ние и мајмуните имаме ЗАЕДНИЧКИ ПРЕДОК(како што и учи дарвиновата теорија во глобала)
ти можи не се осеќаш како мајмун,ама верата ве прај да бидете и бетар од то
Зошто?A jas pak uste pomalku se osekam kako rebro!
Зошто?
КОј ја читал библијата ке знае..И се знае АДАМ И ЕВА!
Адам и Ева се главни ликови на измислената приказна за Господ на некои умни лиѓе од многу одамна за да го натераат човекот да верува во нешто што нема логика и не може да се докаже на ниеден начин.
Денес е докажано дека човекот и мајмунот, па и тревата што ја газиме на улица имаат заеднички предок и дека својствено и за човек и за камен е што се состои од слични материи! Нема тука Бог и негови хухнувања во склуптури од кал.
Брат тоа е мое мислење а ти и сите како тебе како сакате :smir:zal mi e za tebe:uvo:
Брат тоа е мое мислење а ти и сите како тебе како сакате :smir: