Чорапи

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Поштувам црна чорапа со некаков, било каков, натпис на него.
Бела чорапа јоктур, само ваљда со патика некад.

Тегет боја на све иде :icon_lol:
За на фудбал бела, у лето високи не . . .

Beli samo pamucni, nikako volneni. Toa za sport, mozda za po doma. Inace, se znae - teget carapa, crna carapa, eventualno temno kafeava. Se si zavisi od pantalonite i od kondurata. Pravilo broj 1: nikako bela carapa bez patiki. Pravilo broj 2: corapite sekogas treba da se potemni od kondurite Pravilo broj 3: ne se lazete da nosete dva para corapi vo cizmi koi vi se malku pogolemi. Ke se razranite.

A onie koi najmnogu gi sakam ne gi nosam - hulahopki, so podvezici, lastici, cipka, mrezesti. Tie im gi kupuvam na damite da gi nosat za mene.

ВИди вака...темава ја глеам прв пат и можам да ти кажам дека може да се расзвие одлична дискусија.Конкретно за мене за искачање у град навечер итн.(мислам за некои догаџања) увек кратко чарапче зашо срамота е да ти видат бел, вунен ччорап коа ќе седнеш.
Иначе за на тренинг(кошарка) мора да имаш вунен чарап(небитна е бојата)зашо од кратки чорапи ќе ти се напраат грди плускавци и после нема да можеш да тренираш!

abe....crni mrezesti,so pajaci,so neznam so...extra,a vaka so po doma,za nadvor,za sekojdnevie,pamucni dokolenki so crno-crveno rigi.
lele ispit ke spremam za corapive uste malce..:)))))haha

подвезица дефинитивно,мултипрактична ствар:)
Офчар,како чорапчињата со прстиња?

mary_jane напиша:
подвезица дефинитивно,мултипрактична ствар:)
Офчар,како чорапчињата со прстиња?

да исперам ноги за први мај, па ќе ги пробам.. вака сеа лочка ќе ги праам :)

U leto pretezno niski corapi ama kako i da e 3 za 100 na pazarce i vrsat rabota,i onaka sekoj den menjam corapi

BusHav напиша:
U leto pretezno niski corapi ama kako i da e 3 za 100 na pazarce i vrsat rabota,i onaka sekoj den menjam corapi

ааааааааааааа, а ние мислевме секоја недела...:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom