Чии мислења ви оставаат најубав впечаток (Форумски авторитети)?

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.348
Локација
Струмица
Веб-сајт
www.kajgana.com
Ги расправавме идолите на форумот и во животот. Сега да ја смениме темата. Сметате ли дека на форумот постојат членови кои со своите мислења ја покажуваат својата поткованост и едуцираност во определена област? Кога ке прочитате мислење на некој од тие авторитети, не се двоумите, знаете дека е тоа така, од некое ваше искуство и го прифаќате. Не станува збор за Админите и нивниот статус,туку за нив и за обичните членови кои постираат тука.

Јас би рекол вака:

Мандрак во автомобилизмот е закон. Вистински форумски авторитет.
Гарфилд во филозофијата. Андроник за авијација и компјутери. Вардарче за компјутери. Мацедалиен за реални согледувања на сите области од животот. Неговите мислења спуштат на земја со издржаноста и реалноста. Бибика е таа која знае да развесели. Во областа на американските возила авторитет е Борг. За музика тоа е ЛуВид. Маркетар и зеко за фудбалот. Мисирков е вистински бард на историја. Тореадор на еротската проза. Офчар е еден и единствен човек со стил и со самото тоа е авторитет. Сердарот е олицетворение на вистинскиот македонски патриот. Авторитет.

Ваши мислења?

Кул е тоа што сите сме различни.
Форумите се некаков вид на тимска игра. Значи, не сите требаат да играат на иста позиција за да тимот биде мега добар во она што го прави. Она што сакам да го кажам е дека пред оној монитор, сите сме ние луѓе, кои живееме различни животи, а верувајте, различен живот значи и различен начин на размислување. Еве сега ми текнува на зборовите на Андроник: На обичниот пат ги среќаваш необичните луѓе.
Ние, сите сме различни и секој по свое авторитет, на својот компјутер, живот и така натаму, но она што е најбитно, барем според мене е тимската игра. Нормално дека постојат индивидуалци кои што имаат малку повеќе специфики, но сепак не би сакал да одвојувам. Ќе трае долго време и ќе биде ептен носталгично напишано.
Ако има некој што ми оставал впечаток, дали од тука или од реалниот живот, често сум го мислел, ама ретко сум го спомнувал.
Можеби ова е маана моја, можеби и не. :)
Како и да е...Тадааааааааам!

Ааа..ме стави на мисла сега Струмче.:) Мора да размислам малку.

Ама едно веднаш паѓа во очи: Кај си ти во листава,кога сме кај правото,а кај е Јаков за образованието,ами Вардарац за интернет,па Венера за литература,а?ааа??:nesvest:
И чекај сега малку, Бога му пољубим.Мисирков ти е најголемиот „кавгаџија“ и по тоа навистина се разликува од сите,особено кога се расправа со бројки и статистики.Немој така,молим ти се...:kez:
Останатите мои размислувања ќе ги соопштам подоцна,па да видиме дали ќе ве развеселат,ха!:pishtoldz

Луѓето погоре спомнати, ги ценам како авторитети по своите познавања во областите кои ги спомнав. Заборавив да ја спомнам и мојата сограѓанка Наташа, која авторитативно застанува во одбрана на моралните и религиските вредности, и сосема заслужено претставува авторитет.

Еј, закон се

Хмммммм....
Треба да размислам за ова , али има навистина авторитетни личности овде , не пишував кај идоли , зш. не ми изгледаше некако добро , али оваа тема баш одговара.
Значи мн. ми се закон Бибика , Дивајн , Д бич , Анастасија итн. итн.

strimics, copy, carlito i natasha. (za zal) jedini strumicani koi vistinski gi postuem. (bez navreda iskazuvam svoe mislenje). Сеа за сеа ова само може да ми текне, my brain hurts...argh...

EDIT: Ај ко фатив веќе....

Гижо + музика = right choice
Trilobite + science + Lord Almighty = fun
Garfield, all around great guy
Macedalien = Емпатија
Goddess, model child for the 21st century
Divine i Fortune, Мајки на форумов
Бушав, The Smeh Meister :pos:
Бичоине двете (само The Bitch i Tha Bitch Поштуем се друго е бледа копија :) ) идни шминкерки, фризерки, феминистки...со посебна конотација на последното :pos:
после ќе адднам уше некој...

Гарфилд - филозоф
Да бич, Дивајн, Форчн - скромни , искрени , супер карактери
Ејсид - Сестран човек , кај да погледнеш ејсид го гледаш
деХтерче - чоек со стил
шмизличка - Авантурист
И мн.мн.други ме мрзи да ги пишувам
BTW, Ај нека фрли некој мислење за мене :raz:

Струмикс напиша:
Ги расправавме идолите на форумот и во животот. Сега да ја смениме темата. Сметате ли дека на форумот постојат членови кои со своите мислења ја покажуваат својата поткованост и едуцираност во определена област?

Струмикс, една година подоцна.... би те замолил да направиш еден напор т.е. паралела на сегашните форумски авторитети, како автор на темава :)

Би било интересно...

Епа вака!
Кенгур...Член кој се разбира околу игрите...поточно Кантер Страјк...Член кој сака се да е средено...цакум пакум :)
Струмикс...Адвокат:)..го има во секој дел од форумот...се разбира во коли... обожавател на оние старите модели..
Мацедониан:)Опседнат со коли...економист:) се разбира во делот на Економија и Бизнис....
Ацид..Има потреба да зборам:)...The Boss :)..
Стеф:) Член кој туку што се зачлени на форумот....опседнат со таа негова репутација:) се разбира во игри....често го гледам и во играчница.
Гарфилд...Еден од членовите со кој стојам многу добро:)...Член кој е фан на Јувентус.. се разбира во игрите...и фудбалот
M@wecko...Заљубена :)...
Мартин...богатиот:)..Член кој на почетокот киснеше во таа играчница(слично како мене)...Животните му се окупација на форумот...и тој заљубен :)

За другите...следен пат :)

Димитар за фудбал
Дивајн и Форчн за буквално сите теми
Струмикс за автомобили и авијација
Фолксцаген за автомобили
Кенгур за кантер :)
Ацид за сите теми, од Мистерии до Економија... и така натаму

Димитар за фудбал
Дивајн и Форчун, како што рековте ........ мајки на форумот
Ацид за цел форум
Кенгур и Мац за игрици
Хуманоид за компјутери

итн итн итн итн

Да дадам и јас прилог на темава:)
Форчн.Малата:) знае како треба ама буквално со се.Секогаш ја читам со задоволство и секогаш може од неа нешто да се научи.
Дивајн прва ми падна во очи кога се зачленив на форум.Исто и за неа само пофални зборови.Па не за џабе со Форчн се гз и танга:)тоа ти е смртна комбинација.:)
Ада-мојот идол.
Псајтисфекшн-знае некогаш до солзи да ме насмее.Исто доста зрелост покажува.
Бада Бинг!-:)Малиот фолира:),се колевме пред да го запознаам какво сонце е.Секогаш присутен со неговите окопецкачки коментари.
Годес оф Хаос:)-Посакувам да ми беше сестра.Тоа мало ме изненади колку мозок има во тоа мало главче.
Гарфилд-Респект за поезијата.Кога мене нешто ми се допаѓа,значи навистина е добро.
и засега толку.

Никола-неприкосновен за бистрење политика,секоја чест!
Псај-интелегентна девојка
!
Прл-Девојка што мора да ја запознаам:se_ molam
Бада-интерсен момак!
Форчун...

Serpico напиша:
Струмикс, една година подоцна.... би те замолил да направиш еден напор т.е. паралела на сегашните форумски авторитети, како автор на темава :)

Би било интересно...

Да, Серпико, ќе се обидам да кажам уште нешто од оваа временска дистанца.
Се променија некои работи, дојдоа многу нови членови...И, секако редно е да се удри еден апдејт.
Секако ова сум го рекол:

Јас напиша:
Мандрак во автомобилизмот е закон. Вистински форумски авторитет.
Гарфилд во филозофијата. Андроник за авијација и компјутери. Вардарче за компјутери. Мацедалиен за реални согледувања на сите области од животот. Неговите мислења спуштат на земја со издржаноста и реалноста. Бибика е таа која знае да развесели. Во областа на американските возила авторитет е Борг. За музика тоа е ЛуВид. Маркетар и зеко за фудбалот. Мисирков е вистински бард на историја. Тореадор на еротската проза. Офчар е еден и единствен човек со стил и со самото тоа е авторитет. Сердарот е олицетворение на вистинскиот македонски патриот. Авторитет.

И на ова ги додавам Трнот во око, како човек кој неизмерно си ја сака Македонија, она за кое ако треба и ќе изгинеме, Волксваген со кого си расправаме за коливе, опсесијата наша, Радикал и Била кои богами ја разбираат кошаркава, Принц, АјТи мен :)и сите оние нови и стари членови со кои имам пријатни разговори, а кои не ги спомнав, се разбира ненамерно.

Ја поинаку можеби ќе постирам...луѓе коишто ме одушевуваат со своите коментари и редовно ги читам се...Мацедониан,Скорпио 20,Дивајн,Форчун,Псај,Скул грл,Леандра...можеби има уште така да ќе бидеме во контакт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom