Чии мислења ви оставаат најубав впечаток (Форумски авторитети)?

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Виктогг, сите постој му се оргинални и содржајни зато мн го поштовам, после Дивајн секош знајт шо и е целта и е доста прецизна, пааа Псај ко паметно девојче ми изглеат, исто Анастазија во последно време ми привлеквит внимание, Мистичен, Апокалипто, Ацид, Серпико и Јове_бт би ги стала во исти кош со издржани мислења и распространети на сегде...така да сеа за сеа то

Едит: и росонерка убај постој имат во мода и убавина, заборајв...

хмммм....ајде една реактивација
додуша не сакам да признаам дека има авторитет

Bacillus Gagous, едноставно нели.. ѕвер.
Raziel, по 2-3 пати му препрочитувам постовите, стил што изобилува со перфекција.
ТоnInter, правопис и правоговор.
Клан: Bada Bing; noodle; :cuc:

До двајцата би го ставил и Јове_Ох ама пошо темата е во негово катче.. :nenene:

:icon_cool

Sephiroth мислам дека е најголем авторитет на секцијата Хардвер. Да модератор е и можеби некој ќе каже дека неговиот авторитет е само формален но неговите постови се секогаш на место со потребниот број на информации, ни повеќе ни помалку со одредена доза на хумор.

АБЦ - неискомплексиран, позитивен и содржаен

Признавам авторитети, ама тука престанав. Секој кад-тад паѓа убаво на земја, па за да не се разочарувам повеќе, доста ми е од тоа.:pipi:

Raziel-Philosophy becomes poetry and science imagination, in the enthusiasm of genius.Секој пост кој го има напишано вреди да се прочита.

На кој член од форумот и неговите мислења се восхитувате?

Има тема за тоа кој член од форумов и неговите мислења ве нервираат па си реков зошто да не отворам тема за тоа кој член од форумот ве восхитува со неговите ставови?
Ете јас ке кажам за мене.Ме восхитува Crazy in Love, има навистина добри ставови во одредени области.HsIlOmEdUs од областа на програмирањето, прекрасни туторијали дава.Викторгг во областа на уметноста, литературата и јазикот.Од постовите на Smart ass, outTake , Manga може доста да се науче за дрогите.Др.Кулен, по некоја си негова логика ги спојува науката и религијата :) .Koга ке ми текне уште некој, ке пишам.Сега бујрум, вие напишете.

П.С. единственото нешто што не сакам да се створе во темата е да се лижи гз само на модератори и администратори.Ве замолувам за искрен одговор кон било кој член на форумот без разлика на неговата функција.Да не излезам јас крива ако случајно се појават некои немири.

Има повеќе. Во оваа прилика, би издвоил дека „уживам“ кога ги читам коментарите во фудбал на FantomX. Човекот е фудбалски гуру.

^^narcisism for the WIN.

BTW Human, HeadHunter, доста интелигентни личности според мене :)

Восхитување е голем збор , повеќе би кажал ми го привлекуваат вниманието : Еxexmk , Human , Apokalipto , StatusQuO , Гладиус , NeptunGate , old_School_Mk (ме зачудува фактот како успева во секој втор пост да закачи видео) ,добар сум само два модератори сум спомнал.

Восхитување е голем збор , повеќе би кажал ми го привлекуваат вниманието : Еxexmk , Human , Apokalipto , StatusQuO , Гладиус , NeptunGate , old_School_Mk (ме зачудува фактот како успева во секој втор пост да закачи видео) ,добар сум само два модератори сум спомнал.

Само 3 :)

он да топик: Од сите Вас излегува по некој бисер. soluski atenta (неможеше да допише никогаш).. :( си замина малиот, нема кој да пишува мислења за да му се восхитувате

Сите патриоти, русофили и интераши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom