Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде доста интересна партија. Очекувам победа на Холандија ако игра во иста форма како во првите утакмици. Ама сепак не смеат да е подценат Русија. Тоа е млад тим со тренер волк кој може тактички да изненади. И не се толку слаби Русите.

Да не заборавиме дека Холандија како и Шпанија во вакви турнири секојпат киксат па можеби вечерва им дојде денот :wink:

Мислам дека Холандија ќе победи.Русите одлично играа против Шведска, се покажаа во вистинско светло, но Холанѓаните се подобри.Само да не испадне работата за Холандија како што прават Шпанците секогш.Растури ги сите во групата, во нокаут-фаза уште во 1/4 финале губат.Конечен резултат 3-1.

Холандија е фаворит, тоа се знае.Лично очекувам ако ја повторат Русите играта од предходниот натпревар многу неизвезност, а можда и изненадување.
Сепак Холандија си е Холандија.До сега играат најубав фудбал и по се би требало да идат понатака.

Многу симпатии собраа Русите кај мене со победата над гејците и одличната игра против Шведска, Холанѓаните си ги симпатизирам од поодамна, верувам дека ќе тепаат вечер и тоа најмалку со 2 гола разлика, јбг оптимиста сум :) ќе биде штета ако не помине Холандија.

hiddink protiv svoite.....ama sepak mislam deka kje pobedi holandija i toa minimalno.....

ama bi sakal da ispadnat na penali, iako veruvam deka se poiskusni od hrvatite i ne se pukaat u gradi cel zivot deka se najdobri.......

Јас сакам ова европско првенство да го зема Холандија така да мислам дека ќе ја тепат на Русија,.,.

Неправда спрема фудбалот ќе е да не победи Холандија. Најубава игра имаат на европското, т.н. група на смртта ја поминаа со 3 победи од 3 натпревари. Не дека Русија е аутсајдер, ама дефинитивно според досегашните игри Холандија треба да оди понатаму.

Ван Дер Цар мислам дека ке киксира вечерва, а младите Руси ке го искористат тоа... Очекувам победа на Русија, па замислете финале Русија Турција :pos:

Очекувам победа на Холандија. Во секој случај и Русите нема така лесно да се предадат. Штета би било Холандија да не оди понатаму.

Ван Дер Цар мислам дека ке киксира вечерва, а младите Руси ке го искористат тоа... Очекувам победа на Русија, па замислете финале Русија Турција :pos:
Зашто да не?:)
Навивам вечерва за Русите.

Починала ќерката на Буларуз, а тој мисли дека може да го издржи товарот и да игра. Се лаже.

Еден кикс на Буларуз, и Русија тепа 1-0.

Ma даааааајте!!!! :))))))))))

ХУП ХОЛАНД!

Хех, јас сум си за Русите.
Ама стварно тешко да се типува исходот на овој натпревар...

навивам на русите и ќе победат

Секоја чест за Русиве. Добро играат и имаа доста шанси за гол. Единствено Ван дер Сар одлично игра.

Сепак мислам дека Буларуж треба да му се врати на ракометот. Идиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom