Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На ФА не и требаат толку многу докази за да казни некого,за разлика од судот каде може да се обжали доказ да речеме има снимка од камера 3 на ббц и јасно се глеа што вика џон сери ,ама адвокатот вика овој доказ не важи ние не го прегледавме или не е јасно како обвинителството го добило или имало неправилна документација и сл,со тоа тој доказ не важи а бил главен за обвинението и ке го ослободат тери.Ако сеа не ти е јасно што е разликата ,земи најди го транскриптот и читај гоЗначи вака, обвинетелството немаше доволно докази за да докаже дека е виновен, по што судот го ослободи од обвиненијата....ама ФА имала докази. Така нешто ќе му дојде, не? Океј, нека биде така.![]()
Е така веќе може.На ФА не и требаат толку многу докази за да казни некого,за разлика од судот каде може да се обжали доказ да речеме има снимка од камера 3 на ббц и јасно се глеа што вика Џон Тери ,ама адвокатот вика овој доказ не важи ние не го прегледавме или не е јасно како обвинителството го добило или имало неправилна документација и сл,со тоа тој доказ не важи а бил главен за обвинението и ке го ослободат тери.Ако сеа не ти е јасно што е разликата ,земи најди го транскриптот и читај го
Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.Кога некој не сака да прифати нешто очигледно, џабе се сите објаснувања на светот.
Во очите на секој нереален фан на Челси, Тери не е расист, иако рекол Black fucking cunt, knobhead, што јасно се гледа од видеото.
Требало да скрца со навредите фатени на камера, тогаш би можело да се каже дека ФА работат правилно.
Треба да му се дозволи на Тери да прави што сака.
Не мора да е на расна основа...политичка, национална, верска...сеедно е. Но, тоа му се случило еднаш, не пцуе он нонстоп по црнци.Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.
Тери не е расист ако кажал нешто бош расистичко. Ова е расист:
![]()
абе кој не прашува нас у врска со ова, па колку и да сме у право кај нив законите не се само испишани на хартија, него и се поштуваат а кој не ги поштува си е санкциониран. и тоа е тоа мораат да се прилагодат у спротивно ете црнчугиве како го користат тоа, одма ко девојчиња плачат како се понижени, угнетени бла бла бла.Ти знаеш што е расист? Не ми изгледа така. Секој белец за црнец има префрлено нешто, сигурен сум и ти у животот си кажал нешто на расна основа, можеби не директно на црнец али сепак.
Тери не е расист ако кажал нешто бош расистичко. Ова е расист:
![]()
Касно беше да се реагира на било каков начин, 2 гола примивте дури на крајот.Ја читам темава и нешто се прашувам,викате дека ферги бил алфа и омега у англија така?тогаш нешто стварно не ми е јасно.Како лани со евертон успеавмо да прокоцкамо водство од 4-2,а ферги да не интрвенира кај фа?
Ее како не бе има мобилни сеа лесно е,не се трескајте од земја судиски грешки имало и ќе има.И мене ми многу по убаво да победувамо бес судие,ама судиските грешке са составен дел од фудбалот.Касно беше да се реагира на било каков начин, 2 гола примивте дури на крајот.
Да де, за вас се е случајност .....Ее како не бе има мобилни сеа лесно е,не се трескајте од земја судиски грешки имало и ќе има.И мене ми многу по убаво да победувамо бес судие,ама судиските грешке са составен дел од фудбалот.