Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Исрено и мене не ми се верува баш оти ќе останеме непоразени.. Не за друго, оти Премиер Лигава ептен е заебана и ептен е тешко да останиш непоразен на домашен терен,а не па на гостински...гостувања кај Челзи, Арсенал, Сити, Ливерпул, Тотенхем, Вила, Евертон, па дури и Сандерленд, Болтон и Фулам на домашен терен можат да победат секој..а сите други што остануваат можат да ти земат поени... Сепак ќе видиме, јас се надевам оти ќе издржат некако уште 20 утакмици :)

Абе најзнеизвесна досега... :pos2:

Не сме којзнае што се согласувам ама пак победуваме. Плус не значи дека ако вас ви дала 5 гола дека е машина :vozbud:

Никој не рече за тоа дека нас ни дала 5. Ни даде 5 ама изгуби од Херкулес. Вие се спасувавте во 5 мин со астон вила на 2 негатива. Далеку сте од останување непоразени. ;)

Никој не рече за тоа дека нас ни дала 5. Ни даде 5 ама изгуби од Херкулес. Вие се спасувавте во 5 мин со астон вила на 2 негатива. Далеку сте од останување непоразени. ;)

Па колку што знам успех е да се спасиш за 5 минути отколку да изгубиш? За останување непоразени и мене ми е јасно дека е потешко, Премиер Лига е ова :helou: Ама не велам дека е невозможно. Многу работи во спортот беа невозможни па станаа возможни. :smir:

Ja мислим дека на 19-ти ако излезе на Стемфорд екипа составена од 11 најдобри играчи на планетава а ниеден од нив да не е од Челзи има да го јаде немиен, со најмалце 3 примени и ниеден даден !

А не па Манчестер !

4-0 за Челзи !

Ja мислим дека на 19-ти ако излезе на Стемфорд екипа составена од 11 најдобри играчи на планетава а ниеден од нив да не е од Челзи има да го јаде немиен, со најмалце 3 примени и ниеден даден !

А не па Манчестер !

4-0 за Челзи !
:pos2:

Победуваме утре, верувам во момците и Ферги, знам дека истото како и против Арсенал ќе го извади правиот состав, нема да им дозволиме да ја играат нивната игра, туку ќе се игра како што ние сакаме, па ... 0 : 2, за Јунајтед !:back:

А не па Манчестер !

4-0 за Челзи !

Смири се малце уште не изиграна утакмицата.. ти веќе знаеш колку е резултатот... Да не јапредвидуваш иднината?

Смири се малце уште не изиграна утакмицата.. ти веќе знаеш колку е резултатот... Да не јапредвидуваш иднината?

Aло лепи , "ваши мисења и прогнози". Ринг а бел ??

Ох, Боже.

Ај клуч, и така ќе се одигра утакмицава март негде. :(

Teмата е повторно отворена, со оглед на тоа што натпреварот ќе се одигра на први идниот месец.

Навалете со дискусии. :)

1-0 за Манчестер, стрелец Нани. Рио се враќа за со Челзи, одбраната тешко дека ќе ја пробијат.

Manchester+United+v+Liverpool+Premier+League+GVNWSDrxIRbl.jpg

Копилево дава гол 100 посто !

Мој тим 2-0 !

2-1 за Челзи ... Торес,Анелка и Татарот :tv:

Мислам дека моментот за Челзи е сега... Победа, и нормано, гол на Торес... Сигурен сум

1-2.. (не дека сум претерано оптимист, ама мора да се верува во победа)

Eдит: Анкетата неможе ли да се ресетира? :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom