Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1-0 за Манчестер, стрелец Нани. Рио се враќа за со Челзи, одбраната тешко дека ќе ја пробијат.

И јас би играл така.
А слушам Видич побарал да му се зашијат џебови на шорцевите, требало некого да стави у џеб :icon_lol:

И јас би играл така.
А слушам Видич побарал да му се зашијат џебови на шорцевите, требало некого да стави у џеб :icon_lol:

Смени тим стакленкото и сега демек препороден е, немој ти така :icon_lol:

Смени тим стакленкото и сега демек препороден е, немој ти така :icon_lol:

Не е сеуште препороден,но во теков не сезонава ќе се препороди.А,здравје од наредна сезона не се сомневам дека ќе биде пак оној истиот Торес.

И добро,нели е глупо да прогнозирате како ќе заврши утакмицава и со каков резултат?И внимавајте добро што ќе напишете да не ве има после во потписи.Некако многу сте залетани и многу сте оптимистички настроени.И глупаво е така да го потценувате Челзи и да го ставате на рамниште со Блекпул и ВБА.Не ви замеравам,убаво е да си оптимист секако,само за ваше добро ви викам да не скокате толку.
Има уште 4 дена до вторник па почекајте и ќе видиме што ќе се случи.

--- надополнето ---

Пишува дека (и) Челзи е еден од главните фаворити за титула. Е тука не штима нешто. Не за друго ...:tv:

А,тебе како фан на Реал Мадрид да не ти смета?

Па нормално. Ако бев љубител на грешки, ќе навивав за Барселона. Едноставно. Зошто прашуваш :)

Инаку, за да не ми замериш, типувам на „кец“ овојпат.

Победа на Челзи би ми го направиле меракот затоа што сме веднаш за Јунајтед, ама тешко дека ќе победат, така да типувам за Манчестер.

Не е убаво 55-55 гласа за победа на двата тима, морам еден тим да го стаам у предност :)

едит: Зашто е затворено гласањето? Или веќе сум гласал?

п.с. Челзи тепа како од шала.

Не е сеуште препороден,но во теков не сезонава ќе се препороди.А,здравје од наредна сезона не се сомневам дека ќе биде пак оној истиот Торес.

И добро,нели е глупо да прогнозирате како ќе заврши утакмицава и со каков резултат?И внимавајте добро што ќе напишете да не ве има после во потписи.Некако многу сте залетани и многу сте оптимистички настроени.И глупаво е така да го потценувате Челзи и да го ставате на рамниште со Блекпул и ВБА.Не ви замеравам,убаво е да си оптимист секако,само за ваше добро ви викам да не скокате толку.
Има уште 4 дена до вторник па почекајте и ќе видиме што ќе се случи.

--- надополнето ---

А,тебе како фан на Реал Мадрид да не ти смета?

Не се залетав јас никаде. 1-0 е сосема реален резултат во однос на повредите кои ги имаме во средниот ред, но и со оглед на брзината на Нани и моменталната лоша форма на Ивановиќ/Фереира.

Не се залетав јас никаде. 1-0 е сосема реален резултат во однос на повредите кои ги имаме во средниот ред, но и со оглед на брзината на Нани и моменталната лоша форма на Ивановиќ/Фереира.
Нани нема да игра на десната страна?? Таму е Кешли :)))

Нани нема да игра на десната страна?? Таму е Кешли :)))

Зависи од повредените, мое видување е дека Флечер ќе игра десно против Челзи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom