Челзи - Манчестер Јунајтед 01.03.2011 (20:45h)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Челзи

Гласови: 55 45,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 54 44,3%
  • Нерешено

Гласови: 13 10,7%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој остај че ме расплачиш :) Не заебавај, нема теорија за такво нешто. Ти си само разочаран од твојот тим, не за друго.

И да, недела тепате. Разведри се :)))
За дали има теорија или не ќе прајме мубает околу 10ти април кога очекувам Манчестер Јунајтед да ја прослави титулата во „најнеизвесната сезона eveeerrrr!:vozbud:“.
За разочараноста, јас сум од фебруари и дуелите со Интер разочаран од тимот на Челзи па не велев ни дека Манчестер Јунајтед ќе освој титула минатава сезона ко шо и не освој, па не за непоразеност. Ама кога Челзи е безобразно и бескрупулозно послаб отколку лани, а Манчестер Јунајтед има мал, значи не некој огромен, ама значаен напредок - работата е очигледна. Кој порано, кој покасно, ќе ја види.

За недела, претпоследнава реченица од погоре препрочита ја.

Five Key Battles Ahead Of Chelsea Against Manchester United

Добар и реален муабет иако е во прилог на Јунајтед...
Само резултатот не е реален, не паѓаат толку голови. Инаку се си е на место. :toe:

За дали има теорија или не ќе прајме мубает околу 10ти април кога очекувам Манчестер Јунајтед да ја прослави титулата во „најнеизвесната сезона eveeerrrr!:vozbud:“.
За разочараноста, јас сум од фебруари и дуелите со Интер разочаран од тимот на Челзи па не велев ни дека Манчестер Јунајтед ќе освој титула минатава сезона ко шо и не освој, па не за непоразеност. Ама кога Челзи е безобразно и бескрупулозно послаб отколку лани, а Манчестер Јунајтед има мал, значи не некој огромен, ама значаен напредок - работата е очигледна. Кој порано, кој покасно, ќе ја види.

За недела, претпоследнава реченица од погоре препрочита ја.

Се сложувам ама само до некаде. Да по се изгледа манчестер ќе ја освој титулата сезонава, ама дека до таа титула ќе стигнат непоразени како шо викаш, мало морген. А разочараноста ти ја сваќам..

n903685496_3075851_1257.jpg

Се сложувам ама само до некаде. Да по се изгледа манчестер ќе ја освој титулата сезонава, ама дека до таа титула ќе стигнат непоразени како шо викаш, мало морген. А разочараноста ти ја сваќам..
Ко веќе ја сфаќаш разочараноста, иако јас мислам дека не ја сфаќаш, треба да сфатиш и дека овај натпревар в недела ништо не значи, ко шо вика Анчелоти „не е пресуден за титулата“ само не смеј да додај „од причина шо во него не играат директни конкуренти за титула“ и оттука не гледам шо е за смеење и разведрување.
А за непоразеноста нивна, реков дека ќе прајме муабет околу 10ти април.

Со малиов текст не се согласувам. Некои не знаат, ко господинот шо седи на сликата и вика „барем не сме ко Ливепрул“ а на пат е да биди бетар од Ливерпул.

Зошто мало морген? Како да правиш муабет за тим од калибарот на Стоук...

Зошто мало морген? Како да правиш муабет за тим од калибарот на Стоук...

Зато шо не сте којзнај шо сезонава. Шо се кренавте толку незнам? Ќе се најди некој ќе ве тепа.. пример в недела..

Барселона која е машина во моментов не и успева да остани непоразена, не па вие. Туку ај, ќе прајме муабет. За тоа потоа :)

Зато шо не сте којзнај шо сезонава. Шо се кренавте толку незнам? Ќе се најди некој ќе ве тепа.. пример в недела..

Барселона која е машина во моментов не и успева да остани непоразена, не па вие. Туку ај, ќе прајме муабет. За тоа потоа :)

немој молимте да ми споредуваш англиска и шпанска лига.... Од кај си толку сигурен дека в недела ке изгуби?

Ко ќе ги споредиш со Барселона можда и не се. Ама ко ќе видиш шо се има во Премиер Лига, нема многу муабет сега. Околу 10 април рековме.

fantomX, брат будала си ме раниш, обожавам да те читам :icon_mrgr (no hard feelings)

fantomX, брат будала си ме раниш, обожавам да те читам :icon_mrgr (no hard feelings)
За жал, таква е работата моментално. Во подобри времиња, се надевам на нив, ќе умриш од глад. :icon_mrgr

--- надополнето ---

манс, сега видов на темана за ЛШ, сега кај те ранам еве, ти пак ме заебаваш, Челзи финале ќе играл... Немој бе. :(

дечки уште 2 дена гугукање послем делата на теренот ке се гледаат:vozbud:

Ќе биде јако многу!
Очекувам победа на Манчестер Јунајтед со 0-2 со голот на Нани за 1-0 и Руни од пенал во 80-90мин :)
Ајмо RED DEVILS! :)

Не сме којзнае што се согласувам ама пак победуваме. Плус не значи дека ако вас ви дала 5 гола дека е машина :vozbud:

Не сме којзнае што се согласувам ама пак победуваме. Плус не значи дека ако вас ви дала 5 гола дека е машина :vozbud:

ај сеа не ги потценувај Реал минатата година повеке примија ... 6 гола оваа година подобрени се . само 5 :smir:

Искрено и мене не ми се верува баш оти ќе останеме непоразени.. Не за друго, оти Премиер Лигава ептен е заебана и ептен е тешко да останиш непоразен на домашен терен,а не па на гостински...гостувања кај Челзи, Арсенал, Сити, Ливерпул, Тотенхем, Вила, Евертон, па дури и Сандерленд, Болтон и Фулам на домашен терен можат да победат секој..а сите други што остануваат можат да ти земат поени... Сепак ќе видиме, јас се надевам оти ќе издржат некако уште 20 утакмици :)

* потцртаните се поминати за нас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom