Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кој плаче бе напатен, кој? Кажувам само дека ние не се жалиме толку што имаше апла црвен картон и пенал и потоа втор жолт на Бане, отколку челзијашите што ни досудиле два пенали кој што и беа пенали... Па и да има ситуации за пет пенали, пет ќе свирнат, да не има некое правило да не се досудуваат повеќе од два пенали?

Со Стоук ни свирнаа два чисти пенали, и уште толку не ни свирнаа... На сељаците им свирнаа пенал против Фулам, бетер од овој над Велбек па никој не коментира...

И да, ефтини се паломите...
Бато као ти кажуеш ми сга било фер судење, како што се сеќам не беше ни првиот жолт на Бане што го направи на Евра, не беше ниту фаул додуше, и кога тоа Велбек имал 1 на 1 со Чех па го фаулирале јас не се сеќавам, а го гледав цел натпревар... кажете си убаво освоивме бод со помош на судиите јбг дешава се и тој е тој, што ми цепидлачите веќ втор дн поред, цел свет виде дека Веб ви беше 12 играч само ви фанови на Манчестер тој нега видесте!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.742
Поени од реакции
9.498
Бато као ти кажуеш ми сга било фер судење, како што се сеќам не беше ни првиот жолт на Бане што го направи на Евра, не беше ниту фаул додуше, и кога тоа Велбек имал 1 на 1 со Чех па го фаулирале јас не се сеќавам, а го гледав цел натпревар... кажете си убаво освоивме бод со помош на судиите јбг дешава се и тој е тој, што ми цепидлачите веќ втор дн поред, цел свет виде дека Веб ви беше 12 играч само ви фанови на Манчестер тој нега видесте!!!
Гледај од 2:32 натака...има и реприза каде добро се гледа дека има прекршок

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
И добро овој што за пенал ли га рачунате, за мене лично имаше фаул али и добро се гледа дека беше надвор од 16!!!
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 18:06 ---
Или па како мислите црвен, кога ниту беше пред голман ниту беше слободен имаше дваица на врат Кејхил и Давид Луиз позади него!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што ако првиот гол на Челзи беше поништени црвен за Еванс зошто игра со рака во казнен простор и аналогно на тоа следува и пенал....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Самиот Кејхил денес си кажа дека била чиста среќа што останал на теренот по дуелот со Велбек, вие направивте дека скоро ни фаул немало (y)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Фаул што имаше имаше, само ќорав може да тврди дека немало, но за црвен не беше, како и да е можеме да се препукуваме до друг ден и да цепидлачиме сите видоа дека Манчестер зема бод со помош на судијата и ништо страшно не е првпат!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.742
Поени од реакции
9.498
И добро овој што за пенал ли га рачунате, за мене лично имаше фаул али и добро се гледа дека беше надвор од 16!!!

Или па како мислите црвен, кога ниту беше пред голман ниту беше слободен имаше дваица на врат Кејхил и Давид Луиз позади него!!!
Никој не рече дека беше пенал. Имаше прекршок, а Велбек излегуваше сам 1 на 1 против Чех имаше чист пат кон голот, а тоа во поголем број се казнува со црвен картон. Луиз беше зад двајцата, види подобро.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.044
Поени од реакции
2.131
Кој плаче бе напатен, кој? Кажувам само дека ние не се жалиме толку што имаше апла црвен картон и пенал и потоа втор жолт на Бане, отколку челзијашите што ни досудиле два пенали кој што и беа пенали... Па и да има ситуации за пет пенали, пет ќе свирнат, да не има некое правило да не се досудуваат повеќе од два пенали?

Со Стоук ни свирнаа два чисти пенали, и уште толку не ни свирнаа... На сељаците им свирнаа пенал против Фулам, бетер од овој над Велбек па никој не коментира...

И да, ефтини се паломите...
Зошто мешате судиски грешки со другите утакмици , со помалите екипи , факт е дека во последните натпревари помегу овие 2 екипи повеке оштетен Челзи , што е повеке од очигледно , а вие изјавувајте си дека требало уште 10 пенали , 6 црвени , па не ли ви беа доволни 2 пенали па уште требало да ви свирнат.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Зошто мешате судиски грешки со другите утакмици , со помалите екипи , факт е дека во последните натпревари помегу овие 2 екипи повеке оштетен Челзи , што е повеке од очигледно , а вие изјавувајте си дека требало уште 10 пенали , 6 црвени , па не ли ви беа доволни 2 пенали па уште требало да ви свирнат.
Дечко, да го свирнеа пеналот и да му беше даден црвен картон на Кејхил, немаше да дојде до ова, да ни свирнат два пенали, ќе ве тепавме лагано... Кратко и јасно...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319

требаше вчера вака да му удри една на тоа манекенот торес...

Kajgana Shop

На врв Bottom