Chelsea 2-0 Arsenal

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Конечен епилог ?

• Вкупно гласачи
    154
Jас само сакам да гледам добар фудбал со мн шанси,не ми е битно кој ќе победи.
Ама ајде еве ќе типувам на Арсенал,бидејќи после неколку киксови секогаш се враќаат со победа.
Рез 1:2:helou:

тежок натпревар за Арсенал,знаејки дека Челзи игра константно одлично сезонава,што значи не би ме изненадило да се шампиони.Јас како фан на Арсенал посакувам победа и приближување до Челзи,меѓутоа свесен сум дека ќе е тешко.

со сигурност прогнозирам квалитетен фудбал:helou:
Челзи ако игра константно јас сум Џон Тери со приватен живот без скандали.

Кециште ко кула. Челзи сезонава партали ги прае конкурентите со победи на сите мечеви и без ниту еден примен гол :vozbud:

како навивач на Челзи си гласав за нивна победа.Мислам дека ќе биде тежок меч 1 до 2 голови најмногу

После долго и неверојатно внимателно размислување заклучив дека вистина е тврдењето на појќето овде (како и на Арсен Венгер) дека состојбите се Тери се апсолутно ништо сериозно и според тоа овие случуавања ама нема начин да влијаат негативно врз Челзи.
Додека Арсенал е се уште во тежок нокдаун, ма еј, изгубиле од Манчестер Јунајтед, како сега би можеле воопшто да мислат на фудбал?!

А зошто тогаш сме на само +2? :smir:

па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.
Арсенал не е константен што значи тешко дека ќе е шампион,Манчестер јунајтед,според мене,нема тим за титула,а додека Челзи има колектив кој според мене е фаворит и во споредба со другите е најстабилен...

многу поконстантно од арсенал и јунајтед,не скокај одма
Богами многу, најдолгата серија на Јунајтед да е 5 победи, а на Челзи дури 6. :vozbud:
Кое црно скокање, ако Јунајтед и Арсенал имаат к од константност, Челзи има максимум ко од константност, што е поразувачки бар за мене.

па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.
Арсенал не е константен што значи тешко дека ќе е шампион,Манчестер јунајтед,според мене,нема тим за титула,а додека Челзи има колектив кој според мене е фаворит и во споредба со другите е најстабилен...

Оваа година ко шо се слаби Арсенал и Манчестер (да не праам муабет за Ливерпул) требаше да сме најмалку на +10 ама киксавме со послаби екипи.

Сакам да кажам формата не игра којзнае каква улога во дербињата, така да се е можно :toe:

Јас сум за Манчестер и најдобро би било да заврши нерешено, ама реално гледано мислам дека ке биди баш чист КЕЦ !!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom