В
Вори
Гостин
А,ако игра Арсенал како што играше против Манчестер и против Челзи првата утакмица,тогаш шо прајме?:tv:Ако игра Челзи како што играше против Хул, го испапаа.
А,ако игра Арсенал како што играше против Манчестер и против Челзи првата утакмица,тогаш шо прајме?:tv:Ако игра Челзи како што играше против Хул, го испапаа.
Челзи ако игра константно јас сум Џон Тери со приватен живот без скандали.тежок натпревар за Арсенал,знаејки дека Челзи игра константно одлично сезонава,што значи не би ме изненадило да се шампиони.Јас како фан на Арсенал посакувам победа и приближување до Челзи,меѓутоа свесен сум дека ќе е тешко.
со сигурност прогнозирам квалитетен фудбал:helou:
многу поконстантно од арсенал и јунајтед,не скокај одмаЧелзи ако игра константно јас сум Џон Тери со приватен живот без скандали.
А зошто тогаш сме на само +2? :smir:многу поконстантно од арсенал и јунајтед,не скокај одма
па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.А зошто тогаш сме на само +2? :smir:
Богами многу, најдолгата серија на Јунајтед да е 5 победи, а на Челзи дури 6.многу поконстантно од арсенал и јунајтед,не скокај одма
Оваа година ко шо се слаби Арсенал и Манчестер (да не праам муабет за Ливерпул) требаше да сме најмалку на +10 ама киксавме со послаби екипи.па во премиер лига се игра фудбал,не е ова македонско првенство.
Арсенал не е константен што значи тешко дека ќе е шампион,Манчестер јунајтед,според мене,нема тим за титула,а додека Челзи има колектив кој според мене е фаворит и во споредба со другите е најстабилен...
Нема шанси, ова е чист кецНерешено ?