Chatroulette

• Креатор на темата Креатор на темата bRutal savaGe
  • Време на започнување Време на започнување
Брат ми не веруваше во песнава, ама набрзо се увери.

А бе оди бегај.... Само к*рови има на ова Chat-рулетов...

тука има 2 вида на луѓе...прости и НАЈГЛУПАВИ..едните ми гасат уште коа ќе им кажам дека сум од Македонија..а другите ми гасат коа ќе почнам да им објаснувам за Македонија..НЕ ЧУЛЕ! пу

хаха ми се паднаа на два пати во библиотека некој си вклучи ова и си замине и после оноиј што седне појма си нема дека некој може да го гледа. :)

Како да ставам некоја гиф анимација или слика? дај кажете

Си заживеав со кинескиња преку странава, има луѓе што бараат пријателства, ама се 1 наспроти 1000000 dicks.

Многу кул ! (:

chatroulette.com

Зборуваш со непознати, преку камера (:
Го гледав и се изнасмеав (:

Дали ви се допаѓа оваа работа?
Мислите ли дека веќе не е потребно да излезеш во град за да запознаеш некој? Ова дури и понапредно, запознаваш луѓе од каде сакаш! Онака, си праиш муабет со некој од Америка. I mean, ако искочам у центар многу мала е веројатноста да упознаам некој од Aмерика xDDD
Мислите ли дека е правилно луѓето да се запознаваат вака?

Можеби требаше во ЧДА, ако сакате преместете ја (:

Помали се и шансите да видиш кур на екран, незнам дали е тоа позитивно или негативно...

Да многу мала е веројатноста да најдеш некој што Маструбира у центар.... Ај да се бараме на рулет? :)

Изглеа глуп сум ја :vozbud:како да почнам да зборам со некоја?

If you want to find some quality friends you have to go way through all the dicks first!
Мет Стоун и Треј Паркер, мајстори за вметнување мудри мисли во својот цртан филм.

Со другари на омегле направивме КОМБО!:tapp: 6 ку*а по ред, а да не зборам колку се спремаа:nesum:

На чатрулет нема веќе многу манијаци(да не уречам пу:)) Има многу фејкери со меникам и слични програми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom