Chatroulette

• Креатор на темата Креатор на темата bRutal savaGe
  • Време на започнување Време на започнување
This is like so 5 minutes ago

Значи замисли времето да стане популарно, да се наполни со курови, да стане феномен, да го обработaт Саут Парк, па ти да го пробаш со друштво, па после некоја си пола година да видиш по втор пат отворена тема за ова од Тинуле. Ти доаѓа да ја бациш. Тинуле пуса. :icon_lol:

Многу курови на темава.

Последно нешто со чет што го користев беше imvu, и не планирам да се пикувам некаде кај што не ми е местото(да си правам проблеми):toe:

Последно нешто со чет што го користев беше imvu, и не планирам да се пикувам некаде кај што не ми е местото(да си правам проблеми):toe:

офф: лееле IMVU. Ме потсети:helou:

Ни омегле ни чатрулет не е за женски, освен за некои ептен ...:jaj: Премногу манијаци

This is like so 5 minutes ago

Значи замисли времето да стане популарно, да се наполни со курови, да стане феномен, да го обработaт Саут Парк, па ти да го пробаш со друштво, па после некоја си пола година да видиш по втор пат отворена тема за ова од Тинуле. Ти доаѓа да ја бациш. Тинуле пуса. :icon_lol:

So true...

Didn't I see this in ЧДА ?? :smir:

Шо е реботава шо не ми искача ни едно женско на екран? :pos:

омг....од 100 пендреци ќе имаш среќа да ти се погоди 1 женско и тоа да не биде фрик или емо....или од 50 нигери напалени да ти се погоди 1 нормален човек е среќа....

Епа неам камера :) може без неа?
расположен сум за да ребрам некој :vozbud:

Пардон. Можело и без камера. Јас немам камера па ги гледам нив :)

Он: Еден црнец со наргиле ми излезе, само дим гледам а него нигде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom