- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе, ќе репнете слика од саат, ниту пишувате ознака на модел, ниту евентуално цена или од каде сте го набавиле, а не дај боже технички карактеристики/димензии... Па, ставете ја барем ознаката на моделот, сам ќе си барам ако вас ве мрзи.
Луѓе, ќе репнете слика од саат, ниту пишувате ознака на модел, ниту евентуално цена или од каде сте го набавиле, а не дај боже технички карактеристики/димензии... Па, ставете ја барем ознаката на моделот, сам ќе си барам ако вас ве мрзи.
Јас пробувам преку image search, па ако не бива (најчесто), "копам" по Амазон и Ибеј се што ќе најдам од производителот дур да го најдам моделот - не е баш малце работаДа да. Хахаха, ме фати смеа, затоа што прееска токму тоа правев, ги барав моделите за да видам спецификации и слично, ама тешко оди на слепо.
![]()
Одат на ибеј од 50 до 350 долари, зависи од моделот и зачуваноста. А твојов и не е баш зачуван.Darwil Agent 007 automatic, стар 35-40 години. Можам нешто да му земам ?
![]()
![]()
![]()
Одат на ибеј од 50 до 350 долари, зависи од моделот и зачуваноста. А твојов и не е баш зачуван.
Видов, има некои и по 500 долари им бараат на добро сочувани. Дедо ми не го зачувал баш добро.![]()
Не источна Европа, него поготово Југославија била таргетот на овој анонимен производител кој веќе и не постои.Надвор од Источна Европа и не се којзнае колку "популарни" Дарвил, т.е. станува збор за целосен анонимец, така да тешко да се продаде за добра цена.
Darwil Agent 007 automatic, стар 35-40 години. Можам нешто да му земам ?
![]()
![]()
![]()