Часовници

_6029883.jpg

Ваков земав денеска, 100 евра. :D
Пиши кој модел е и од каде го зема ?
--- надополнето: 2 јуни 2013 во 02:33 ---
Go dobiv na poklon.
144785_110523214856_stuhrling2.jpg
Цена и модел ?

Пиши кој модел е и од каде го зема ?
Oд Струмица од Глобал, за модел излеа треба на кутијата да видам во спалната е, а таму спијат моите. :D Иначе Fossil марка е. :D

armitron-mens-204692bksv-stainless-steel-and-black-dial-dress-watch

Некој да ми каже колку пари е саатов?
Поклон од Америка ми е.

Шо викате за овој, го најдов дома дали се исплати да му мењам батерија или да не се мачам?

Иако повеќе сакам да го добијам тој од дедо ми сребрениот џебен руски саат со гравура на волци. :D

НЕКОЈ? :D

Добив часовник како поклон. Проблемот е што ми е малку широк. Ќе можат да го „скратат“ за да ми се фати на рака? Постои такво чудо во овој свет? :)

o.jpg
Црно: Моментално до тамо ми е.
Зелено: Така треба да биде. :P

Е сега, ќе може да се „скрати“ некако? :unsure:

Добив часовник како поклон. Проблемот е што ми е малку широк. Ќе можат да го „скратат“ за да ми се фати на рака? Постои такво чудо во овој свет? :)

Прегледај го приврзокот 65645

Па нормално дека може...оди кај некој саатчија или од таму од каде што е купен саатот.

Па нормално дека може...оди кај некој саатчија или од таму од каде што е купен саатот.

Пишува Овластен сервисер: МАЈ ТАЈМ, ГТЦ, Скопје.
Си имам и гаранција во кутивчето. Да не знаеш колку време ќе му треба на сервисерот да го скрати? Бидејки не сум од Скопје...

Фала многу. :)

Пишува Овластен сервисер: МАЈ ТАЈМ, ГТЦ, Скопје.
Си имам и гаранција во кутивчето. Да не знаеш колку време ќе му треба на сервисерот да го скрати? Бидејки не сум од Скопје...

Фала многу. :)

Не ти треба овластер сервисер...било кој локален саатчија може да го скрати, и тоа за 2 минути.

Прегледај го приврзокот 65645

Па јади повеќе ебагоо:)
Се зезам оди на саатчија ке ти го среди за 5 мин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom