Часовници

Никој не купува кожни ремчиња од оригиналниот производител на саатот бидејќи се од понизок квалитет и прескапи.
А доколку го земеш со кожно ремче и сакаш да смениш на метално...нема шанси да најдеш.
Не се со понизок квалитет, туку клучниот збор е поскапи, инаку се најчесто поквалитетни и подобро одговараат на часовникот затоа што се правени соодветно на моделот. А, може да се најде метално ремче и за часовник кој имал кожно, јас поодамна имав земено еден со кожно ремче и го заменив со метално, немаше баш никаков проблем.

Champion нема да згрешиш со Tissot кој и да го земеш, јас имам еден веќе 4 години, го земав од Божиновски во Рамстор, супер е. Моделот е во стилот на третиот што го имаш постирано, само помал (женски, нели) и комбинација со позлата. Досега не сум имала проблем, еднаш само ја имам сменето батеријата.
Малку ми се изгреба стаклото, нормално, од носење, па се мислам дали да го однесам да го исполираат, но ми спомнаа дека со полирање се истенчува стаклото и после полесно може да прсне. Знае некој како да ги средам малку гребаниците без да се оштети стаклото?

Champion Јас лично би идел со првиот, најкул ми изгледа, а за квалитет нема да згрешиш.

Фала на сугестиите.. најверојатно ќе биде еден од поскапите :)

се двоумам дали да купам часовник со кожно или метално ремче.

дали навистина по одредено време кожното ремче се оштетува толку многу што морам да го менувам? или се зависи како ќе го чуваш? бидејќи доколку купам тисот со кожно ремче при промена на истото би ме коштало преку 6-7000ден.
preporacuvam metalno. Imam metalen saat znaci ima metalno remce od DKNY i nema maka znaci super e. Istot aka imam kupeno i maski saat za poklon Pierre Cardin pred 4 godini i ko nov e :)

Прашав и во друга тема, ама ќе се цитирам и овде бидејќи сепак се работи за место каде што се продаваат часовници па можеби некој ќе знае да ми одговори.

Каде е новата локација на Brandshop?

На нивиот сајт пишува ГТЦ 1 кат, ама бев таму и во локалите од околу ми кажаа дека се преместиле ама не знаеја каде.

Ги контактирав и на фб, и на e-mail, нигде ништо не ми враќаат.

Часовник ако не ставам на рака, не излагам од дома :D
Мерак имам на часовници многу. И чкарт и оригинали и секакви сакам, само да ми фати око на изглед. 3 часовници имам моментално, и си ги менувам: Lee Cooper Limited Edition, Casio Edifice, и некој чкарт Quartz со многу добар изглед.
Lee Cooper-от ми е нај омилениот...

$%28KGrHqNHJDkFCrHyUH55BQwli7PbCg~~60_35.JPG

Обожавам часовници и од пластика и од метал. Немие важно дали се марка, битно ми е да изгледаат убаво. Единствено што мразам се метални часовници со метално ремче кои имаат некоја glossy бела/сива боја. Моментално го носам овој:IMG_20130512_123550.jpg

Обожавам часовници и од пластика и од метал. Немие важно дали се марка, битно ми е да изгледаат убаво. Единствено што мразам се метални часовници со метално ремче кои имаат некоја glossy бела/сива боја. Моментално го носам овој:Прегледај го приврзокот 63820

Што цена го земаше овој и кај може да се најде ако знаеш некоја ваква или слична реплика? :)

Go dobiv na poklon.
144785_110523214856_stuhrling2.jpg

Што цена го земаше овој и кај може да се најде ако знаеш некоја ваква или слична реплика? :)
Ako imas moznost da naracas preku internet pisi PP ke te upatam ima dosta dobri repliki po pristapni ceni.

Шо викате за овој, го најдов дома дали се исплати да му мењам батерија или да не се мачам?

P010613_15.46_[01].jpgP010613_15.46.jpgP010613_15.47.jpgP010613_15.46_[02].jpg

Иако повеќе сакам да го добијам тој од дедо ми сребрениот џебен руски саат со гравура на волци. :D

Го добив како поклон.... Го обожавам! :love:

ES2859-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom