Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Huawei gt 2 ...Se naogja dobar smart watch do 100e?
I ako moze predlog
Купи си асален саат за 200 евра, остави ги тие играчки за мали деца. Рачен саат кој треба да го ставаш на полнач секој 3-4 дена е за фраери у диско бамбини.Здраво дечки. Ми треба помош, мислење.
Денес бев решена после работа да одам да си купам Huawei band 7, ама во последен момент ми улета Galaxy 4, и сеа не знам кој да го одберам.
Ако има некој искуство со овие часовници добредојдено е да сподели искуство.
Исто може да препорачате и некој друг до 200€, сепак нема да брзам веднаш денес да купам, ќе почекам мислења и искуства.
Да не имаш купувано Гармин од Грција, и ако да, колку зема tax free?Garmin Vivoactive 4 или Forerunner 245 ?
НеДа не имаш купувано Гармин од Грција, и ако да, колку зема tax free?
јас како што знам, ддв во грција ти е 24%. зависно од каде купуваш, ама некои го вракаат 100%. ако одиш со поврат на граница (глобал блуе, такс премиер) ти вракаат окулу пола од тие 24%Да не имаш купувано Гармин од Грција, и ако да, колку зема tax free?
Не можам да си го едитирам мислењето...Има некоја добра и проверена веб страна што праќа во Македонија рачни часовници?
Ме бендиса едно парче во mytime ама е малце солен. Истиот на интернет по европски веб страни оди за дупло поефтино.
Провери на creationwatchesИма некоја добра и проверена веб страна што праќа во Македонија рачни часовници?
Ме бендиса едно парче во mytime ама е малце солен. Истиот на интернет по европски веб страни оди за дупло поефтино.
cisto od radoznalost za mene,Не можам да си го едитирам мислењето...
За овај часовник станува збор.
![]()
AR1808 LUIGI | MY:TIME
www.mytime.mk
cisto od radoznalost za mene,
po koja cena go naogjas na evropski prodavnici?
i dali toa mu e regularna cena ili na nekoja promocija?
moe iskustvo bese deka vo mkd moze podobri ceni da se najdat,
osven ako ne nacekas nekoj praznicen popust asalen po evropskite.